To je to što me zanima!

Kerum već uči od Primorca polagati kamen temeljac...

Okupljenima je Željko Kerum objasnio kako je na svečanost došao da bi se "upoznao sa svime što se odvija u Splitu jer će on biti gradonačelnik"
Vidi originalni članak

Kandidat za splitskog gradonačelnika, Željko Kerum, pojavio se u utorak na polaganju kamena temeljca za rekonstrukciju osnovne škole Sućidar. Početak radova označio je ministar Primorac. Okupljenima je Kerum objasnio kako je na svečanost došao da bi se "upoznao sa svime što se odvija u Splitu jer će on biti gradonačelnik Splita pa je zainteresiran za njegov razvoj". Kerum je privukao pozornost djece, koja su ga tražila autogram. No u jednom trenutku Kerum je mališane pozvao da odu s njim na sladoled i poveo ih u obližnju trgovinu, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • jayella 26.05.2009.

    @ Piknik jel ti znaš o kakvom se kvartu radi, jesi ti upoznat s činjenicom da je Sućidar kvart od 13000 stanovnika i ti bi sve to posla na Pujanke ili Split 3 ?! Ako već svaki kvart u Splitu ima crkvu, imat će je i Sućidar jednoga dana, a upravo takvi kao ti koče gradnju te crkve o kojoj se priča već 10 godina. E pa da znaš, sve ćemo dat da se sagradi! Nije me briga di nadbiskupija ide s tim parama, nek ide na njihovu dušu ako nas iskorištavaju. Ja znam šta sam i toga se držim. Šta se tiče žena u baraci, za tvoju informaciju one više nisu u baraci nego im je sagrađena kuća financirana upravo od strane škole i župe. Stoga, ne pravi se pametan jer nisi dovoljno informiran.

  • KujtimShalja 20.05.2009.

    splićani Bog će vam pomoći, sada je samo on ostao

  • ravenlenore 19.05.2009.

    on se sad sjetio upoznavat s time sto se dogadja u splitu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare