To je to što me zanima!

Kerumov nećak gradi stanove pokraj divovske trafostanice

Dogradonačelnik Jure Šundov kaže kako naselje ima sve suglasnosti. Gradit će ga Kerumov nećak Igor Sapunar (23). Cijena stanova će biti oko 1000 € po 'kvadratu'
Vidi originalni članak

Nije mi bitno što je riječ o periferiji Splita, ali zbog te trafostanice brinem za zdravlje svoje djece. Tamo su nas ‘ugurali’ jer Željko Kerum nije znao šta bi s tim terenom, pa je odlučio zaraditi na naš račun, rekla je Splićanka (34) s POS-ove liste koja razmišlja da odustane od kupnje stana na splitskoj Kili čija će cijena biti oko 1000 eura po “kvadratu”.

Bageri tamo čiste 34.000 četvornih metara gradilišta kako bi u rujnu počela gradnja naselja s jeftinim stanovima.

- Ljudi zaziru od trafostanica, ali u 99 posto slučajeva mjerenja elektromagnetskih polja budu unutar propisanih granica - tvrdi dr. Antonio Šarolić, profesor na splitskom FESB-u.

Dogradonačelnik Jure Šundov kaže kako naselje ima sve suglasnosti. Gradit će ga Kerumov nećak Igor Sapunar (23).

Idi na 24sata

Komentari 41

  • jebačmajki 16.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Gašpar 31.07.2011.

    Dajte ispričajte još jedan vic !! Momčić od 24 godine ulaže milione za gradnju zgrada ??? HAAAAAAAAAAAha!!!! DORH,USKOK,MUP ???? Možda bi Vam to moglo malkice biti sumnjivo što vi mislite ili ne ?!!!!!

  • NemamPosao 31.07.2011.

    I ja želim s 23 godine imati love da gradim zgradu. Lopovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare