To je to što me zanima!

Kerumov sin Joško 'nabrijao' je skupi BMW koji juri 300 km/h

Kerum junior navodno pomno pazi da se ne eksponira pa BMW vozi navečer. Joško sa 21 godinom spada u grupu vozača koji po zakonu ne smiju voziti takve aute
Vidi originalni članak

Splićani su u nedjelju ujutro komentirali sportski BMW M3 parkiran pred stambenom zgradom u Bračkoj ulici, kraj hotela Split. Impresivan automobil vlasništvo je tvrtke Kerum d.o.o., a svjedoci kažu kako ga koristi sin splitskoga gradonačelnika Joško Kerum (21). Registracijske oznake ST 1991-JK označavaju godinu rođenja i inicijale gradonačelnikova sina. Kerum junior navodno pomno pazi da se sa svojom jurilicom ne eksponira previše Splitom pa ga vozi samo navečer. 

Sa samo 21 godinom Joško Kerum spada u skupinu mladih vozača koji po zakonu ne bi smjeli upravljati automobilima poput ovog “nabrijanog” BMW-a. Skupocjeni automobil proizveden je 2009. godine, a tata Željko ga je navodno kupio sinu za 18. rođendan. Tada je auto vrijedio 200.000 eura, ali ga je Joško Kerum u posljednje četiri godine doradio. Navodno je u uljepšavanje i poboljšanje BMW-a u inozemstvu potrošio više od 25.000 eura.

Čitatelj 24sata prije dvije godine snimio je taj automobil parkiran na mjestu za invalide u garaži Kerumova trgovačkog centra Joker u Splitu. Automobil je tada bio potpuno crne boje. Sad su mu stručnjaci potpuno izmijenili vanjski izgled. Dodali su spojlere i proširili blatobrane. Ima pojačane kočnice i ekstremno široke sportske gume. Ugradili su mu sportski auspuh marke Akrapovič, čije auspuhe tvornički ugrađuje i Porsche. Vrata su kompletno preuređena i podižu se prema gore. Međutim, kažu stručnjaci, najvažnija dorada je povećanje snage motora sa serijskih 420 na čak 600 konjskih snaga. Najveća brzina tako prerađenog BMW-a M3 je više od 300 km/h.

Joško Kerum je prošloga ljeta platio 1000 kuna kazne jer je vozio automobil svojega strica Jure. Bio je za volanom Mercedesa ML 63 AMG u noći kada je, zajedno s prijateljima, sudjelovao u tučnjavi na križanju Velebitske i Dubrovačke ulice u Splitu. Sukobili su se s dva mladića zbog nesuglasica u prometu. Kerum je tada prekršajno prijavljen.

Idi na 24sata

Komentari 435

  • user_139941 24.02.2012.

    Ljudi, sta je vama... pa kad će vozit M3 nego sa 20 i kusur godina, neće sa 50! Napisali su niz gluposti i laži u članku: auto je rađen u zagrebu a ne u inozemstvu, oznaka na zadnjim vratima nema veze sa doradom auta, akrapović auspusi su bili na crnom autu koje je dorađeno kao i vrata koja se podižu put gore i posebno je to što je to auto kupljeno sa 600KS, a nikakva dorada motora nije rađena više. Na auto je stavljen novi body kit i auto je ponovno obojan i to je to...od čega novine pišu članke jao majci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • muthafuka 24.02.2012.

    seronja razmaženi, a tata mu je iskompleksirana budala

  • user_145210 24.02.2012.

    Nije Kerum otišao u Sabor da poštuje zakon, on je čuo da se tamo pišu zakoni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare