To je to što me zanima!

Kerumova cura Fani gradi si penthouse s bazenom?

LUKSUZNO ZDANJE: Tvrtka u vlasništvu Fani Horvat u Splitu gradi stambenu zgradu na čijem se vrhu naziru obrisi prostranog luksuznog stana
Vidi originalni članak

Gradnja zgrade u splitskoj četvrti Bol počela je lani, a trebala je biti dovršena do proljeća. No izgleda da recesija djeluje na investitora, tvrtku Sunčani odmor u vlasništvu Fani Horvat (25), djevojke splitskog gradonačelnika Keruma. Gradnja se početkom ove godine naglo usporila, pa će budući vlasnici stanova pričekati na useljenje. Na mjestu na kojem niče zgrada nekad se nalazila splitska pecara, koju je kupio Kerum. On je prepustio Faninoj tvrtki rušenje i gradnju stambene zgrade. Zgrada bi trebala biti luksuzno opremljena. To pokazuju i nagađanja o cijeni “kvadrata”, koji bi trebao stajati više od 3000 eura iako se zgrada ne nalazi na jednoj od boljih splitskih lokacija. Cijena kvadrata penthousea još se ne zna, a bez obzira na sporost gradnje, na vrhu zgrade već se vide njegovi obrisi. U susjednim zgradama nagađaju kako će taj penthouse Kerum i Fani ostaviti za sebe.

U KUĆU SE USELILI ZA DVA MJESECA
Vilu od pet milijuna kuna na splitskim Mejama Kerum je počeo graditi u listopadu 2009. Već dva mjeseca poslije sretni se par uselio u novi dom u kojem žive s novorođenim sinom Franom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • pasie 24.04.2010.

    Tuga_i_Buga Slazem se sa tobom,u pravu si.Boga sam uplela jer su svi teski vjernici pa zato.

  • user_38602 24.04.2010.

    zena zna sta radi ...kad dobije sve sto zeli odje... ce starog ...

  • barkley 24.04.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare