To je to što me zanima!

Kerumova zamjenica želi biti novi Kerum: Hoću služiti Splitu

Razvlaštena Kerumova zamjenica Anđelka Visković se nakon višestrukih pregovora o koaliranju ipak odvažila predstaviti kao nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu
Vidi originalni članak

Razvlaštena Kerumova zamjenica Anđelka Visković se nakon višestrukih pregovora o koaliranju ipak odvažila predstaviti kao nezavisna kandidatkinja za splitsku gradonačelnicu. 

- Moja samostalna kandidatura pokazuje da su gradski interesi oduvijek bili moj jedini interes i cilj - kazala je u srijedu na prezentaciji. Viskovićka je okupila tim u kojem su među ostalima odvjetnik Vinko Ljubičić i poduzetnik Ilija Naletilić, koji je svojedobno vladao Splitom kao član Liste Velog Mista. Program Viskovićka nije htjela spominjati, no navela je svoje prioritete. Investicije, turizam, obrazovanje, kultura i sport nalaze se na vrhu liste njenih planova. Oslonila se na resore koje je vodila kao Kerumova zamjenica, pa se u njima osjeća na svom terenu. 

- Vodeći ove resore upoznala sam ljude kojima je jedini cilj, kao i meni, služiti Gradu. Oni su me ohrabrili na ovaj potez i njih želim uz sebe - pojasnila je Anđelka Visković. Dodala je da su u pitanju stručni i kompetentni ljudi, što će biti glavni uvjet za pristupanje njenom timu. Iznoseći svoje vizije splitskog prosperiteta, Visković je uz smiješak provukla ideju o svoja dva uzastopna mandata. Iako se s Kerumovim načinom rada nije slagala duže vrijeme, nije htjela razlaz dok ne "spasi" Hajduk i HNK, što je smatrala svojim kapitalnim projektima.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Prva proleterska_1_1 24.01.2013.

    Malo je kod sve stvari zahebano to , da građani neće , da služiš njihovom gradu !

  • zabuna 23.01.2013.

    Ako zeli biti novi Kerum ,,,,onda moze ostati i stari Kerum ,,,,,,

  • mila 19 23.01.2013.

    oće pokupit ovo malo šta je ostalo....kerumov hemeroid ne može nikome bit na korist!

Komentiraj...
Vidi sve komentare