To je to što me zanima!

Kiera (16) bez ruku i nogu upisala se u plesnu školu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najveća želja bila joj je postati plesačica. Kiera je oduševila žiri i upisala se u poznatu plesnu školu u New Yorku. S 2 godine ostala je bez ruku i nogu
Vidi originalni članak

Sa samo dvije godine Kiera Brinkley (16) oboljela je od teške bakterijske infekcije. Liječnici su joj zbog toga morali amputirati ruke i noge. Kieru nedostatak udova nije sputao. Trudila se raditi stvari koje čine i njezini vršnjaci. Vjerovala je da ništa nije nemoguće. Oduvijek je sanjala da postane plesačica. Ovo ljeto otišla je na prijamni za poznatu američku školu plesa u New Yorku, Julliard. Tamo joj se san ostvario. Kiera je svojom plesnom točkom oduševila žiri.
- Nikada ne treba odustati. Nikada ne smijete misliti da nema ništa više od života koji sada vodite, jer pred vama je cijeli niz mogućnosti. Samo treba biti ustrajan i raditi ono što najviše voliš - zaključila je Kiera. Djevojci će na jesen započeti predavanja i vježbe na Julliardu na koje će ona sa veseljem odlaziti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • freestyler 07.08.2009.

    Prva liga curo...svaka čast...kapa do poda

  • COSA-NOSTRA 06.08.2009.

    Svaka čast!!! Ona može bit primjer svima koji imaju ono šta ona nema a ništa im se ne da u životu. Također i žiri može bit primjer jer u nas ne možeš bez veze nigdi bez obzira koliko si dobar.

  • baky126 06.08.2009.

    puno sreće ti želim u životu i da uspiješ u svemu šta voliš

Komentiraj...
Vidi sve komentare