To je to što me zanima!

Kim Jong Un se obratio naciji: Nitko nas ne može napasti!

Sjeverna Koreja: Službeni Pjongjang je izvijestio kako je Kim Jong Un odao počast svom djedu, kao i svom ocu Kim Jong Ilu, koji je preminuo u prosincu prošle godine
Vidi originalni članak

Čelnik Sjeverne Koreje Kim Jong Un u nedjelju je imao svoj prvi javni govor na 100. obljetnici rođenja Kim Il-Sunga. Službeni Pjongjang je izvijestio kako je Kim Jong Un odao počast svom djedu, kao i svom ocu Kim Jong Ilu, koji je preminuo u prosincu prošle godine, javlja BBC.

Vođa Sjeverne Koreje je u svom govoru istaknuo kako je na prvom mjestu vojska te da ih nijedna zemlja ne može napasti. Dodao je i da su vremena ugroženosti Sjeverne Koreje zauvijek završila. U Pjongjangu su u nedjelju organizirali i veliku vojnu paradu. Tisuće vojnika marširale su glavnim trgom te su nosili crvene zastave. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • patrolla 16.04.2012.

    pakao je luksuz za njega ne zasluzi pakao

  • patrolla 16.04.2012.

    smotan ko sajlla nemam reci svarno vakvih ljudi je grehota da ih nosis niti u pakao jer i pakao ima svoje trosake neko mora pakao goriti

  • foxi68 16.04.2012.

    Pa vi ko da ste svi živjeli u sv, koreji pa sve znate samo otkud vam informacije, a mi kao živimo u blagostanju velikom, pa nama ispiru mozak da smo dobro, i sve ok a svaki dan siromašniji sve više i više, šta me briga za druge,A kod nas svejedno nemamo prava glasa bunimo se ali isto nam je pa u ćemu je razlika ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare