To je to što me zanima!

Kimova modna patrola: Voljeni vođa provjerio kvalitetu cipela

Voljeni vođa je posjetio tvornicu cipela Wonsan koja je od glavnoga grada Pyongyanga udaljena 190 kilometara. Tamo je provjeravao ženske cipele
Vidi originalni članak

Iako  je priznao da najviše voli tenisice Nike, sjevernokorejski vođa Kim Jong-un (31) očito zna ponešto i o ženskim cipelama s visokim petama.

Voljeni vođa je posjetio tvornicu cipela Wonsan koja je od glavnoga grada Pyongyanga udaljena 190 kilometara. Tamo je provjeravao ženske cipele i uspoređivao veličinu potpetica. Najviše se zainteresirao za štikle. U tvornicu je došao u pratnji svojih suradnika koji su ga pozorno slušali i zapisivali njegove komentare. Tamo je vjerojatno stigao kako bi vidio koje su cipele prikladne za njegove građanke. U Sjevernoj Koreji postoji pravilnik za odijevanje koji je propisan zakonom. On je na snazi još od vladavine Unova oca, Kim Jong-ila. Kad ga je naslijedio, Kim je 2012. ženama dopustio nositi hlače, naušnice i platform-cipele. Najmlađi predsjednik Sjeverne Koreje ne krije ljubav prema modi i luksuzu, a svoj stil preporučuje i drugima. Početkom ove godine odlučio je da se svi muškarci moraju šišati poput njega. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • malumunjena 29.07.2014.

    Pa ja ne vjerujem koji lik....

  • krapinek 28.07.2014.

    voljeni vođa je trebao obići neku od tvornica hrane - da ih ima

  • AntonTrdić 28.07.2014.

    socijalističko-komunistička moda, sve crno i u stilu vojnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare