To je to što me zanima!

Kina: Sjekirom ubio dijete i troje odraslih, ranio još dvoje

Pomahnitali Kinez (30) ubio je sjekirom djevojčicu i troje odraslih u blizini dječjeg vrtića u gradu Gongyiu. Dvoje ljudi, od kojih jedno dijete, je teško ozlijedio
Vidi originalni članak

Pomahnitali Kinez (30) ubio je sjekirom djevojčicu i troje odraslih u blizini dječjeg vrtića u gradu Gongyiu u provinciji Henan. Dvoje ljudi, od kojih jedno dijete, je teško ozlijedio prije nego što su ga uhitili.

Mještani kažu kako je napadač lokalni farmer koji odavno ima psihičkih problema. 

Od početka 2010. u Kini je bilo mnoštvo napada na škole, vrtiće i staračke domove sa desecima žrtava. Prošlog mjeseca je napadačica djecu u vrtiću rezala nožem, ozlijedivši ih osmero. Navodno je i ona bila psihički bolesna. U svibnju prošle godine u jednom od najgorih napada na vrtić ubijeno je sedmero djece i dvije odgajateljice. Od prošle godine u školama diljem zemlje pojačali su osiguranje, javlja Sky News.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Maestra_1 14.09.2011.

    Da djete pohađa vrtić u Kini, je OGROMNA privilegija. Nije opravdanje, ali je valjda bio ljut jer njegovo nije primljeno. Pa, približavamo se Kini, iako mi barem možemo rađati koliko želimo djece...to nam još država nije odredila. Ali, koliko se vlada brine o natalitetu Hrvatske, možda nam i zabrane više od jednog djeteta. Ali, nam ne mogu zabraniti da se j..... A, da nas j... to uspijevaju. Pitanje je do kad ?

  • metla 14.09.2011.

    na kolac s njim i pokazat drugim koji isto misle kao i on.

  • europa 14.09.2011.

    Dobro da ste objavili google maps ta slika puno govori o događaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare