To je to što me zanima!

Kineska poduzetnica osigurala donaciju čak 20 tisuća maski

Pilato Liying organizirala je donaciju medicinskih maski i za Opatiju, čija je počasna građanka
Vidi originalni članak

Predsjednica hrvatsko-kineskog kulturnog centra i poduzetnica Liu Pilato Liying, koja već dugi niz godina živi i radi u Poreču, osigurala je u suradnji s kineskim vlastima donaciju dvadeset tisuća zaštitnih maski za ustanove u Poreču, izvijestili su u nedjelju iz Ureda grada Poreča. 

Donacija je u Hrvatsku stigla avionom iz Šangaja, a primopredaja je organizirana u Opatiji, gdje su donaciju pripadnici porečke Javne vatrogasne postrojbe preuzeli od opatijske zamjenice gradonačelnika Vere Aničić i predstavnice Odbora za međunarodnu suradnju Grada Opatije Isidore Rajković.

Naime, Pilato Liying organizirala je donaciju medicinskih maski i za Opatiju, čija je počasna građanka.

U dogovoru s porečkim Stožerom civilne zaštite,  zaštitne maske bit će raspoređene onima kojima je to najpotrebnije, a ponajprije operativcima koji svakodnevno rade na terenu - gradskom društvu Crvenog križa, Policijskoj postaji, porečkom Domu zdravlja,  javnoj vatrogasnoj postrojbi, Domu za starije i nemoćne Poreč te prometnim i komunalnim redarima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vuki_fuki 27.04.2020.

    Hm kineska j..... vas vise kina

  • mestar 26.04.2020.

    Malo nam za srecu treba. Vidim jucer clanak Kanda je sve sto je kupila vratila i hpce novac nazad sto su platili jer nisu prosle njihov standard kakve su narucili i nisu sigurne za zastitu od virusa. Bismo mi Kanada nasi ce nas sve uvjerit da su to najbolje na svijetu isto kako su uvjerili da su oni najbolji na svijetu u zastiti od zaraze i gladi.

  • 26.04.2020.

    ...Kinezi donirali a neka firma politačar če to prodati nekoj ljekarni da oni dalje prodaje.....ovo je Hrvatska...

Komentiraj...
Vidi sve komentare