To je to što me zanima!

Kipar čiji je atelje uništen: 'Zvali su me prijatelji na kavu i spasili mi život. Skulpture su uništene'

Kipar Ivan Kujundžić došao je u utorak ujutro u svoj atelje u Medulićevoj ulici u Zagrebu. Prijatelji su ga pozvali na kavu, a on se odazvao. Još je u šoku jer, dok je bio na kavi, zgrada se urušila. Uništeni su mu radovi
Vidi originalni članak

U Medulićevoj ulici u Zagrebu urušio se dio zgrade koja je oštećena u potresu. Stradao je atelje kipara Ivana Kujundžića

- Srećom da su me prijatelji pozvali na kavu, to mi je spasilo život - rekao je kipar koji je i dalje u šoku. Kaže da je materijalna šteta velika, ali da nema žrtava. On je jutros došao u svoj atelje i, da se nije odazvao na poziv prijatelja, urušavanje zgrade moglo je završiti tragično. 

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Medulićeve 

- Jučer sam ja primijetio određene stvari, ali ništa nije upućivalo da će do ovoga doći - poručio je. Stradalo je nekoliko njegovih skulptura, među kojima je i ona Franje Tuđmana, kao i značajna zbirka knjiga. Međutim, ponavlja, važno je da nema žrtava i da je šteta samo materijalna. 

'SREĆA DA NISAM BIO UNUTRA' VIDEO Pogledajte kako se u centru Zagreba urušila zgrada

Zgrada je stradala ranije u potresu. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • LinoČoko_ 03.08.2021.

    Lik je rodjak i zemljak bivšeg ministra zdravstva,onog što je svašta pokrao,a Remetinca vidio nije.Ovo je planirano srušeno da mu narod obnovi po Zna se čijoj metodi..Nemojte biti naivni.Naučite već jednom da lopovluk i krađa države neće prestati dok gurate glavu u pijesak ka nojevi.

  • RaniMraz_1 03.08.2021.

    Nije sve sta lici na kuću kuća. Ovo je bio jedan veliki qurac

  • jamesbond7777 03.08.2021.

    Ovaj isti 🙄🙄Čehokk

Komentiraj...
Vidi sve komentare