To je to što me zanima!

Kiša kokaina u Italiji: Pilot promašio metu, kovčeg vrijedan 9 milijuna eura pao im na kuću

Kovčeg pun kokaina slučajno je završio na solarnom panelu jedne kuće u Italiji. Policija je identificirala pilota koji je pokušao dostaviti drogu, te su ga uhitili
Vidi originalni članak

Kovčeg krcat kokainom trebao je 'sletjeti' u ruke dilera u talijanskom gradiću Baratili San Pietro na Sardiniji. Umjesto u ruke dilera, kovčeg je pao na krov kuće i slomio solarni panel.

Preplašeni vlasnici kuće su nazvali policiju koja je otkrila da je crni kovčeg bio pun kokaina vrijednog 9 milijuna eura.

- Na Sardiniji pada kiša kokaina - pisali su talijanski mediji o slučaju s kraja ožujka ove godine, prenosi The Guardian. Metoda je to koja je slična taktikama koje koriste i krijumčari u Južnoj Americi.

Nakon četiri mjeseca istrage policija je pronašla pilota. Uz pomoć snimka nadzornih kamera i svjedoka otkrili su kako se radi 28-godišnjem pilotu Francescu Rizziju iz Rima koji je inače prevozio bogataše avionom, a uhitili su ga u talijanskoj zračnoj luci Cagliari Elmas nakon povratka iz Njemačke.

TKO JE ANGEL ANDONOV Diler s diplomom pravnika: Pao je sa 100 mil. kn kokaina u Istri. Sad želi pomoći zatvorenicima

DROGU SAKRILA U ODJEĆU Mlada Brazilka (22) u Zračnoj luci u Zagrebu pala s kokainom

Avion je poletio iz Rima, a na 20 minuta nestao je s radara - točno u vrijeme kada je radio krugove iznad gradića kako bi bacio robu. 

- Analiza GPS podataka s aviona pokazala je da su napravili nekoliko krugova iznad područja gdje smo našli i kovčeg - kažu iz policije.

I dalje tragaju za dilerima koji su trebali pokupiti paket.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Brk_1 16.07.2021.

    tko će platit štetu na panelima?

  • Sokol ga nije volio 16.07.2021.

    Još će morati i štetu na kući platiti.

  • 16.07.2021.

    A mogli su za tu lovu tri kuće na Maldivima sagraditi ovako meta postali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare