To je to što me zanima!

Kiša pomiješana s tučom je stvorila kaos na benzinskoj

Velika količina kiše pomiješane s tučom padala je jutros u Rijeci. Čitatelj je snimio kaos na benzinskoj u Srdočima. Sjedio je u autu 45 min. i čekao da se voda povuče
Vidi originalni članak

U nedjelju ujutro oko 7.15 sati u Rijeci je padala jaka kiša. Tolika količina vode pomiješana sa sitnom tučom je pala da odvodnja na benzinskoj pumpi Petrol na Srdočima nije uspjela apsorbirati svu vodu.

- Ogromna količina kiše je pala u maloj količini vremena, i samo se odjednom sve napunilo vodom, radnici pumpe su se na sve načine branili od vode, pa su tako i stavili reklamu na ulaz i razne vreće - ispričao je Mario Jankovski, čitatelj koji se u tom trenu zatekao na pumpi. On se, kao i ostali vozači, sklonio u svoj automobil i čekao da se voda povuče. Voda je na vanjskom prostoru bila do gležnja.

- Morao sam platiti, a nisam se htio smočiti, nisam mogao izaći van jedno 45 minuta, pa sam čekao da se to povuče - kaže Mario. Manja količina vode je prodrla i u samu prodavaonicu, no radnici su je uspješno 'obranili' od vode. Vatrogasci nisu izlazili na teren, rekli su u JVP Rijeka.

Tuča zabijelila riječko zaleđe

Selo Vele Mune u riječkom zaleđu u nedjelju ujutro pogodila je tuča.

- Jaka kiša padala je cijelo jutro. Odjednom je nešto oko podneva počelo snažno udarati po krovu. Pogledali smo kroz prozor i vidjeli da je to u stvari led - kazao nam je Mario Vuković, čitatelj koji je fotografirao nevrijeme.

Tuča je padala oko 15-ak minuta. Mario dodaje da su se njegovi ukućani rastrčali ugasiti aparate iz struje i internet, jer se za vrijeme nevremena čula grmljavina. Led veličine graška nije nanio veću štetu, iako ga je mnogo palo.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • AntonTrdić 20.01.2014.

    streslo ga a :)

  • 20.01.2014.

    I priroda je popizdila.

  • Miroslav_Radisavljević 19.01.2014.

    E sada ljudi mogu imati dokaz da ubacuju vodu u naftu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare