To je to što me zanima!

Kiša, tuča, hladnoća... Obucite jakne, zaboravite na sandale

Već danas je puno hladnije, nestalo je sunce, kišobrani su otvoreni. Takvo će vrijeme biti sve do nedjelje popodne kad će se pojaviti sunce i skočiti temperatura
Vidi originalni članak

U petak će temperature pasti, najviše će biti 18°C u unutrašnjosti do 22 na Jadranu. Bit će pretežno oblačno uz povremenu kišu, a mogla bi čak pasti i tuča.

U subotu će biti manje oblaka i moguća su kraća sunčana razdoblja osobito na istoku i krajnjem jugu. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 9 do 14, a na Jadranu od 14 do 18 stupnjeva Celzijevih. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverac, na sjevernom Jadranu umjerena i jaka bura, a u Dalmaciji umjereno i jako jugo. 

U nedjelju prijepodne posvuda će biti promjenjivo oblačno uz mjestimičnu kišu. Od sredine dana očekuje se postupno razvedravanje i prestanak oborina, a moglo bi se pojaviti i sunce. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će biti od 17 do 22, a na Jadranu od 20 do 24 stupnja Celzijeva.

U ponedjeljak će posvuda biti djelomice sunčano sa dnevnim temperaturama od 20 do 24 stupnja Celzijeva.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • IsusBogSinBožji 21.05.2015.

    Ja volim kišu i ona voli mene.

  • thiemfedal 21.05.2015.

    e neka osvjezi malo, dosta mi vise ove sparine :)

  • marelko 21.05.2015.

    svake godine se iščuđavate vremenu u proljeću ko pura dreku. sasvim je normalno da se izmjenjuju hladniji i topliji dani. logično da kad je sunce je toplije,kad je kiša hladnije. prije 15-ak godina u ovo vrijeme je snijeg padao u Karlovcu pa nitko nije pravio senzaciju od toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare