To je to što me zanima!

Kitarović: Ja sam žena koja se voli veseliti, smijati i pjevati

Neki su iskoristili podjele za osobni probitak i državu za vježbanju ega. Neki koji sude i danas skrivali su se u ormaru, a nisu bili ni na bojišnici, niti u ministarstvu gdje smo se mi borili, rekla je predsjednica
Vidi originalni članak

Na Narodnom trgu u Zadru predsjednica Kolinda Granar Kitarović održala je predizborni skup u kampanji u kojoj želi osvojiti novi mandat I još pet godina provesti na Pantovčaku. U govoru se osvrnula na svoje početke, Franju Tuđmana, ali i neke kandidate koji su joj konkurencija. Kazala je da Zadar voli iz sveg srca.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odrasla sam u težačkom kraju i moj izbor bio je HDZ još od uspostavljanja stranke. Nije to bilo zato jer sam razmišljala o političkoj karijeri, da sam o tome razmišljala, učlanila bih se u Savez komunista ili kako se to zvalo, već jer sam u dr. Franji Tuđmanu vidjela čovjeka koji ima viziju - rekla je.

U MEĐUVREMENU MAKNULI OGLAS Kolinda dobila 'po prstima' od DIP-a zbog fotke s vojnicima

Kazala je kako je danas neki optužuju za nelojalnost.

- Iskoristila sam prilike kao što želim da ih vaša djeca i mladi iskoriste, ali uvijek sam se vraćala u Hrvatsku. Počela sam lijepeći plakate u HDZ-u. Ako želiš mijenjati svijet oko sebe, ne smiješ okretati leđa onima koji su ti pružili potporu. Svojim suradnicima uvijek kažem – u svemu možete pogriješiti i sve ću vam oprostiti, ali nelojalnost neću nikada - poručila je na skupu.

Istaknula je ljubav prema domovini I narodu.

- Ja sam žena koja se voli veseliti, smijati i pjevati. Ne želim izigravati salonsku političarku po crvenim tepisima. Ja sam žena koja vjeruje u sebe, u svoju i u svaku hrvatsku obitelj, u svoj narod i ja sam žena koja vjeruje u Boga - rekla je predsjednica.

POZVALA DA SVI IZAĐU NA IZBORE Kolinda u Benkovcu, Kalmeta poručio Škori: 'Malo morgen!'

Pozvala je sve da izađu na izbore.

- Neki su iskoristili podjele za osobni probitak i državu za vježbanju ega. Neki koji sude i danas skrivali su se u ormaru, a nisu bili ni na bojišnici, niti u ministarstvu gdje smo se mi borili - izjavila je.

Predsjednica je u ponedjeljak, prije posjeta Zadru, posjetila i Benkovac, Sv. Filip i Jakov, Galovac, Bibinje i Poličnik.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • nofatchicks 12.12.2019.

    Pevaljki i partijanerica imamo dosta,ali vjerujem da uz onako kvalitetno pjevanje ima mjesta za još jednu HR pjevačicu, ali nama trenutno treba predsjednik tj. osoba koja će diplomacijom jačati status HR u zemlji i svijetu, a ne partijaneria i pjevačica. Najjače je bilo ono bećanje da ćemo vratiti naše mlade u Hrvatsku, a onda slanje vlastite djece iz Hrvatske isti tren.

  • Marginalac 1 10.12.2019.

    Nti znaš pjevati,ni veseliti točnije sramotiti se a nisi bogami ni mati..a najgore za nas što si i pred.dr.a ni o tome nemaš pojma. Poslušaj se..što ti laprdaš majko moja Pa ovo boli za uši..sramota

  • 10.12.2019.

    KOLINDA JE HIT 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷HIT HIT

Komentiraj...
Vidi sve komentare