To je to što me zanima!

Klaun joj donio balone i cvijeće, a onda joj pucao u lice i ubio ju

Sheila Keen Warren odjevena u klauna došla je s balonima i cvijećem na vrata Marlene Warren i pucala joj u lice. Policija je ovaj bizaran slučaj ubojstva riješila nakon 27 godina...
Vidi originalni članak

Marlene Warren je 26. svibnja 1990. godine otvorila vrata svojeg doma na Floridi i na ulazu je stajao klaun. Točnije žena odjevena u klauna koja je nosila balone. Klaun je Marlene upucao u lice i ubio.

Slučaj je riješen tek sada. Žena ubojica odjevena u klauna je Sheila Keen Warren (54). Sheila je danas supruga Marleneinog muža. 

Marlene Warren

Sheila Keen Warren je uhićena i optužena za ubojstvo prvog stupnja. Uhićena je u Virginiji nedaleko granice sa saveznom državom Tennessee. Policija kaže da je uložila veliki trud kako bi rasvijetlila ubojstvo Marlene Warren. 

Michael Warren je najprije bio sumnjivac jer su obitelj i prijatelji posvjedočili kako su on i Marlene imali problema u braku.

Kasnije je i Sheila Keen  bila sumnjiva, no policija nikako nije mogla prikupiti dovoljno dokaza protiv nje. Sve se promijenilo 2014. godine kada je slučaj ponovno otvoren i kada je tehnologija omogućila da se preispitaju DNK dokazi. 

Sheila Keen Warren obukla je kostim klauna, namazala lice, stavila periku i pokucala na vrata Marlene Warren. U rukama je imala cvijeće i balone. Na jednom je balonu pisalo "ti si najbolja", a na drugom je bio lik Snjeguljice. Kada je Marlene htjela uzeti cvijeće i balone, klaun je pucao u nju i ubio ju. Policija kaže da im je to jedna od najčudnijih slučajeva na kojem su radili. 

Sheila Keen Warren

- Koliko znamo klaun tada Marlene nije ništa rekao -  kaže Bob Ferrell, glasnogovornik policije u Palm Beachu.Policija je istraživala Michaela Warrena. Nisu imali dokaze da je ubio ženu, ali su iskopali krađu i reketarenje preko njegove rent-a-car agencije. Bio je tri godine u zatvoru, a onda je nestao 1997. godine. Opet se pojavio 2002. kada je oženio Sheilu Keen. Već četiri mjeseca nakon ubojstva Marlene policija je saznala da su  Michael i Sheila imali aferu. Warren je čak plaćao najamninu Sheili kada se ona rastala od svojeg prvog supruga. Budući da je uhićena u Virginiji bit će izručena Floridi, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 28.09.2017.

    Nikad mi ti klaunovi nisu bili dragi. Zapravo se jezim od njih.😞

  • merida_1 28.09.2017.

    Ti klauni su zaista prava opasnost a nikako predmet zabave za djecu,zloslutni su i treba ih ukinuti jer donose nevolje a nikako radost..

  • djberg34 28.09.2017.

    Znaci zenski klaun je klaun a zenski borac je borkinja cijebote 30 i kusur god ucim hrv ali uvijek nesto novo

Komentiraj...
Vidi sve komentare