To je to što me zanima!

Klemm: Svi branitelji znaju što im je činiti ako policija krene

Nećemo dozvoliti da se dogodi Bleiburg ili Vukovar u Savskoj 66, zvat ću sve branitelje iz Lijepe naše, svi ćemo kleknuti, a oni neka tuku, rekao je Klemm
Vidi originalni članak

Digli smo sve branitelje na noge. Svi hrvatski branitelji znaju što će činiti. I hrvatski branitelji iz Karlovca iz ovih su stopa spremni krenuti ka šatoru, rekao je u petak navečer u Karlovcu Josip Klemm i zaradio ovacije tristotinjak okupljenih na tribini "100 posto za Hrvatsku". 

Tamo je s Antom Deurom i Đurom Glogoškim bio posebni gost. Klemm je za govornicom rekao kako ga je danas nazvao i njegov prijatelj biskup Šaško i pitao o čemu se radi. 

- On zna da imamo tvrde stavove i da se nećemo maknuti, i da nećemo dozvoliti da se dogodi Bleiburg ili Vukovar u Savskoj 66, zvat ću sve branitelje iz Lijepe naše, svi ćemo stati tamo, ako treba svi i ćemo kleknuti, a oni neka tuku. Da vidim tko će dati zapovijed da se hrvatskog branitelja ponovo tuče ili se iživljava na njemu? - poručio je Klemm, prenosi Jutarnji list.

Dodao je da je nebitno je li skup u Savskoj legalan, već se svi trebaju upitati zašto su hrvatski branitelji tamo. Njegov kolega Deur rekao je da je u Zagrebu pripravno stanje, ali da neće dopustiti sukob policije i hrvatskih branitelja. 

Glogoški je rekao kako su "oni spremni, pa "tko će doći neka dođe".

Idi na 24sata

Komentari 939

  • nensi1212 05.02.2015.

    klem vrati pare tu si ratni profiter i ništa drugo nisi zalužio ds spominješ hr državu

  • Cezar9 02.02.2015.

    Riječi koje je izrekao Klemm su poziv na rušenje demokratski izabrane vlasti. Hrvatski narod je izabrao ovu vlast...također će ju smijeniti, ali putem, volje naroda a ne oružjem...ili radom tajnih službi, kojima očito dirigira još uvijek Karamarko. Branitelj sam od prvog dana..čak prije nego i Glogoški i Klemm, kao i većina pod šatorom. Ranjen dva puta, prošao veliki dio ratišta. Nisam bio niti u jednoj stranci nikada, nisam pod šatorom i zato osuđujem ovakvo ponašanje ove grupe bedaka, jer većina niti ne zna zašto je tamo. Bitno da se pije i jede na račun društva. Probudite se i vidjeti ćete,a vrijeme će i pokazati da je to interes pojedinaca da se domognu pozicija na državnij razini...na čelu sa Karamarkom..Sram me je nakon 25 godina...

  • user_26733 02.02.2015.

    klem bogatun

Komentiraj...
Vidi sve komentare