To je to što me zanima!

'Kliknuli' na letu: Njemica (51) na internetu traži Šibenčanina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Susjed 51-godišnje Njemice nije ostao ravnodušan na njezinu priču iz leta CA za Split te se dao u potragu za fatalnim Šibenčaninom. Javio se lokalnom portalu
Vidi originalni članak

Redakciji portala ŠibenikIN nedavno se javio Nijemac Benjamin H. koji je pokušao svojoj 51-godišnjoj susjedi pomoći da pronađe muškarca s kojim se upoznala u srpnju tijekom leta CA iz Frankfurta za Split. Naime, žena i Šibenčanin sjeli su jedno pokraj drugoga na letu te je među njima 'kliknulo', ali su zaboravili izmijeniti kontakte. 

Benjamin je redakciji u Šibeniku rekao kako se 'rastopio' kada je čuo priču svoje susjede. Odlučio joj je pomoći u pronalasku muškarca jer se ona ne služi internetom. Zamolio je da se vijest razglasi kako bi netko prepoznao o kome je riječ i spojio srodne duše iz leta za Split. 

Fatalnog Šibenčanina opisao je ovako: 

- Radi u Africi, odakle se vraćao u rodni Šibenik na praznike. Pretpostavljam da nema puno Šibenčana koji rade u Africi, pa mislim da će taj podatak biti ključan. Nadalje, u Šibeniku žive njegova kćer i sin, a sin je točno dan prije leta dobio sinčića. Osim toga, spomenuo je i da ima mali brod - rekao je Benjamin, ali ime svoje susjede nije želio otkriti. 

Za bilo kakve informacije o muškarcu kojeg traži javite se na info@sibenikin.com ili na Facebook stranicu portala. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • cassini 20.08.2014.

    issa ti...nju je baš zasvrbilo međ nogama....

  • More22 20.08.2014.

    Hmmm...nema ebolu? :P

  • Zgubider 19.08.2014.

    "...Odlučio joj je pomoći u pronalasku muškarca jer se ona ne služi internetom..." U 21. stoljeću, ona se ne služi internetom?! "...Nadalje, u Šibeniku žive njegova kćer i sin...", a vjerojatno i njegova žena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare