To je to što me zanima!

Kakvo rješenje: Klimu u bolnici u Splitu postavili na ormariće

U tijeku je energetska obnova splitske bolnice. Radnici uređuju fasadu i morali su ukloniti nekoliko klima uređaja. Kako bi djeca imala hlađenje po vrućinama, privremeno su ih montirali na ormarićima
Vidi originalni članak

Roditelji djece smještenih na odjelu dječje kirurgije splitske bolnice pobunili su se jer su radnici tvrtke "Rudan" iz Žminja postavili klima uređaje na pročeljima dječjih ormarića u njihovim sobama.
Na fotografijama se doista vidi kako su klime "sklepane" na drvenim ormarićima, ali otkrili smo kako se radi o velikom nesporazumu, te da su zapravo djelatnici tvrtke pomogli djeci na odjelu.
Naime, u tijeku je energetska obnova splitske bolnice, a Gracaino Rudan, vlasnik tvrtke koja sudjeluje u obnovi, pojasnio nam je o čemu se radi:
- Naši djelatnici rade na uređenju fasade, i morali su privremeno ukloniti nekoliko klima uređaja. Kako bi djeca mogla imati hlađenje po ovim vrućinama, privremeno su ih montirali na drvenim ormarićima. Čim fasada bude dovršena, a to će biti do 20. lipnja, te iste klime biti će montirane na predviđenim mjestima, po pravilima struke, rekao nam je Rudan.
Isto nam je potvrdio i Ivo Jurić, ravnatelj splitskog KBC-a.
Ali Splićani kao Splićani, odmah u "demonštracjun"...

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 01.06.2017.

    čudno da im za to nisu krivi Purgeri, Mamić i HNS????

  • Miki Mikić 01.06.2017.

    Neznam kako je ljudski rod preživjeo do postanka te života važne naprave.

  • Old Kresoje 01.06.2017.

    Kada skinu klime koje su kako kažu privremeno, rupe na ormarićima ostaju trajno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare