To je to što me zanima!

Klopka zvana Azovstal: Žele ih izgladniti do 9. svibnja inače će ih Putin sve najstrože kazniti...

Otpor oko 2000 ukrajinskih marinaca i vojnika pukovnije Azov u Mariupolju tjednima muči ruskog predsjednika Vladimira Putina. Centar grada je pao, no čeličana Azovstal još se drži
Vidi originalni članak

Postrojenje Azovstal, u kojem se nalaze branitelji Mariupolja i u čijim se podrumima civili skrivaju od granatiranja, dan i noć nalazi se pod neprijateljskom vatrom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • aciviij 27.04.2022.

    To je bilo jasno od kada je obrana Marijupolja pala na Azovstal.. ......................................................................................................................................... Rusi, da nisu zločinci kakvi jesu, napravili bi pravi prekid vatre i dozvolili protivnicima da se časno povuku (pogotovo bi dozvolili civilima da napuste grad - bez da se moraju bojati da će pasti u ruke čečenskim hijenama) .... No, za takav potez treba imati trunku časti i ljudskosti, a Rusi nemaju niti jedno.  ......................................................................................................................................... Koliko su Rusi hrabri i sposobni, govori i podatak da im Azov bojna i ukrajinski marinci u Marijupolju još uvijek vežu 5 do 10 tisuća vojnika. 

  • Danijel2090 26.04.2022.

    9.5 ce slaviti pobjedu...samo pitanje je tko🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare