To je to što me zanima!

Knežević novcem Sindikata mužu naručivala Playboy?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša radnica kaže kako joj se predsjednica SSSH osmijehnula u lice jer je upozoravala na nepravilnosti i rekla kako njoj nitko ništa ne može
Vidi originalni članak

Na suđenju Ani Knežević, predsjednici Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, i njenim kolegicama, Dragici Mišeljić i Radmili Rumbak, optuženima za malverzacije u Sindikatu trgovina, svjedočila je bivša radnica Mirjana Neuner. Tvrdi kako je bila nazočna dok je Knežević uzimala novac za sebe i na obrasce potpisivala druge ljude, koji novac nikad nisu dobili. Kaže kako su se novci Sindikata trošili na ženske torbice, parfeme i na Playboy, koji je kupovala pod 'stručnom literaturom'. Neuner je dodala i kako je čak postojala interna šala da Knežević Playboy kupuje kao inspirativno štivo za supruga. Jednom prilikom je, kaže, upozorila Dragicu Mišeljić na nepravilnosti, no drugi dan ju je Knežević pozvala na razgovor, osmijehnula joj se u lice i rekla: 'Meni nitko ništa ne može'. Svjedočila je i Amalija Jelić, sindikalna povjerenica Name, koja je priznala da je opunomoćila Knežević da se na obrasce za davanje pomoći članovima sindikata potpisuje njenim imenom, odnosno da krivotvori njen potpis. Knežević i kolegice terete da su ispisivale obrasce za pomoć članovima sindikata, no da novac do njih nikad nije stigao već su ga zadržavale za sebe. Uz to optužuju je da je posudila novac tvrtki Dragice Mišeljić Greta Fashion te da je karticu Sindikata koristila za osobne potrebe.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tenen 20.02.2009.

    bar njen muz j.......es onam stvari a ona nas u zdrav mozag bez icega

  • Miško39 20.02.2009.

    Ništa joj ne zavidim. Da pronevjeri milione nebi je ovako gadnu trebao. Jadan njen muž koji mora svaku veće pokra nje leći.

  • milangirl86 20.02.2009.

    nogometaš05,to nisu komunjarska posla!! Ova Aktualna Vlast onda isto spada među njih,ali Ustvari,zaboravila sam,Oni su Pro-Europski Orijentirani,i takvei Domoljubi,koji su nas dofurali u propast,a nikakve komunjare!! Sindikati,Najsmješnija ekipa kod nas!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare