To je to što me zanima!

Knjiga i kava zabava su prava Franck poklanja ljetni paket

Za ljubitelje kave i knjige Franck je ovog ljeta spremio pravu poslasticu - uz kupnju Franck kave dobivate knjigu na dar
Vidi originalni članak

Nastavak je to Franckovih aktivnosti koje doprinose razvoju kulture ispijanja kave, rituala pripreme i istinskog uživanja u kavi

Kava i knjiga od davnina su odličan par koji okrepljuje mozak i srce. Dok je čitanje aktivnost na koju nas svi potiču još od ranog djetinjstva jer se tako razvija vokabular, oštrina uma, kreativnost i mašta, ispijanje kave omogućuje nam kratku okrjepu i predah te odlično ide ruku pod ruku s čitanjem i opuštanjem.

Upravo stoga ovoga ljeta Franck uz kupnju bilo koja dva pakiranja od 250 grama omiljene vakuumirane Franck kave (Franck Creme, Jubilarne, kao i Jubilarne za filter aparate i Bez kofeinske vakuumice, Franck espresso kave te Gloria kave) poklanja knjigu po izboru u Konzum Super prodavaonicama.

Ljubiteljima prave turske kave preporučujemo Franck Cremu, 100% tursku kavu koja se, zbog posebnog načina mljevenja, može pripremiti u jednoj minuti prelijevanjem vrućom vodom ili pak na klasičan način u džezvi. Franck Cremu karakterizira bogata, kremasta pjena te svilenkasta tekstura koju čine note čokolade i kakaovca prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave. Posebnost Franckove kave iz linije Rituali jest što pruža pravi okus, miris i doživljaj turske kave, a priprema joj je jednostavna i brza, što omogućuje lako uživanje u kavi u situacijama kada klasična priprema u džezvi iz bilo kojeg razloga nije moguća.

Ukoliko ste ljubitelji sorte arabice preporučujemo 100% Arabica kavu koja je po svojoj kvaliteti premium kava. Franck 100% Arabica nastala je mješavinom pomno odabranih zrna isključivo sorte arabica iz Središnje i Južne Amerike. Karakteriziraju je arome koje su prirodno prisutne u zrnu kave - blage čokoladne note prožete lješnjakom i slatkim bademom. Franck 100% Arabica može se pripremati na nekoliko načina - u džezvi, moki, kao filter kava ili pomoću metode french pressa, a kako god je pripremali, uvjerit ćete se da je ovaj slatki užitak pretočen u šalicu kave vrijedan svakog vašeg trenutka. 

Kava se kao piće spominje prije 3.000 godina, a povijest knjige stara je oko 7.000 godina, no iako sa tisućljetnom tradicijom, u potpunosti odgovaraju modernom čovjeku osnažujući duh i tijelo, zato uzmite i vi predah ovoga ljeta uz Franck kavu i knjigu te uživajte.

Idi na 24sata