To je to što me zanima!

Koalicija Josipovića, IDS-a i HNS-a: Pa, sretno im bilo...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tjednik Express otkriva planove bivšeg IDS-ovca Damira Kajina, koji kaže kako je s novom strankom, Istarskim demokratima, spreman za parlamentarne izbore
Vidi originalni članak

Imamo gospodarski program, govori nam Damir Kajin. Ratne sjekire sa starom strankom nije zakopao te poručuje kako će se nastaviti boriti protiv načina na koji oni vode politiku u Istri.

Express: Što je s vašom strankom? Koliko podružnica i članova imate?

Pa, dobro stojimo. Prema svim istraživanjima u osmoj izbornoj jedinici dobro stojimo. Istarski demokrati izlaze na izbore. Želimo vjerovati da ćemo proći sami, ali moguće je da će to biti i u koaliciji. U kojoj, vidjet ćemo.

Express: Možete li samostalno?

Možemo. To ne mora biti prva opcija, ali sve radimo kao da idemo sami.

Express: Koja je druga opcija?

Druga je opcija s lijevim političkim strankama.

Express: Kukuriku koalicija?

Kukuriku koalicija bez IDS-a. To je kvazidemokratska opcija, više nalik na one koje su diktirale između dva rata nego li političkim opcijama koje su u stanju mijenjati vrijeme. To je stranka koja funkcionira na nepotizmu. Zaposlili su 4000 ljudi u komunalnim poduzećima. Raspolažu s više od tri milijarde javnog novca plus jedna milijarda iz proračuna, kontroliraju medije...

>>> Više pročitajte u Expressu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 56

  • fredaster 12.03.2015.

    G.Kain nemojte se srditi ali trebate u mirovinu, pa onaj Seks kaj jos trazi u Saboru ......kako sam se rodio gledam , na TV, iste face vec 20 i ....godina, u Saboru? O da ovce su ih izabrale!

  • SAINT 12.03.2015.

    Istina je voda duboka.

  • Bucimir 12.03.2015.

    Ode ti postenjacino u povijest,bitno je da si sebi osigurao dobru mirovinu.A valjda ce i partizani konacno, sto gidina skoro od kraja rata izumrt,pa se neces morati boriti za njih vise!

Komentiraj...
Vidi sve komentare