To je to što me zanima!

Kobijem se prevrnuo na bok i klizao autocestom

Vozač kombija zagrebačkih registracija vozio je pretjecajnim trakom autoceste Slavonski Brod-Zagreb u subotu oko 12 sati. Udario je u branik
Vidi originalni članak

Vozač je sam izašao kroz gornja vrata. Zaustavio se u zaustavnom traku i prava je sreća da nitko nije naletio na njega, rekao nam je čitatelj koji je u subotu na 80. kilometru autoceste Slavonski Brod-Zagreb snimio prevrnuti kombi. Vozač, dodao je čitatelj, nije ozlijeđen, ali je bio zbunjen.
- Ja sam ga pretekao desetak minuta ranije i zaustavio sam se na odmorištu popiti kavu. On se prevrnuo na bok, zarotirao se 180 stupnjeva. Klizao je po kolniku oko 200 metara. Zaustavio se u zaustavnom traku. Počelo se nešto dimiti, ali to je bio dim od trenja guma. Priskočili smo u pomoć, no vozač je sam izašao. Nije mu bilo ništa, srećom - rekao je čitatelj. Uskoro je došla i policija.
- Vozač kombija zagrebačkih registracija izgubio je kontrolu nad vozilom i na 80. kilometru autoceste Slavonski Brod-Zagreb udario u zaštitnu ogradu i prevrnuo se na bok. Vozač nije ozlijeđen - rekli su nam u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare