To je to što me zanima!

Kobila se oporavlja: Veterina neće tužiti Branka Borkovića

Branko Borković je u ponedjeljak razvalio vrata te htio odvući svoju kobilu s Veterinarskog fakulteta u Zagrebu. Smirio se tek nakon što je došla policija
Vidi originalni članak

Na Veterinarskom fakultetu su odlučili kako neće podnositi prekršajnu prijavu protiv Branka Borkovića, piše Večernji list. Borković je. podsjetimo, u ponedjeljak došao na Veterinarski fakultet u Zagrebu gdje liječe njegovu kobilu. 

Nedavno je, podsjetimo, objavljena snimka na kojoj se vidi kako Borkovićevi izgladnjeli psi grizu kobilu. 

Borković je tvrdio da su je lizali i pomagali joj da ustane. Policija je protiv njega podnijela prijavu za mučenje životinja. 

 Kobila je završila na Veterini gdje se dobro oporavlja. No, Borković je u ponedjeljak razvalio vrata fakulteta i protestirao zbog "lošeg stanja životinje" te ju htio odvući. 

Borković se smirio nakon dolaska policije.   

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 51

  • muza-710 05.06.2013.

    Ljudi ovo sa Borkovićem i njegovim životinjama, također njegovo ponašanje nema veze sa RATOM i obrani domovine nije sam branijo Hrvatsku ratište je bilo od Dubrovnika do Vukovara, kaj bi bilo kad bi se svi branitelji ponašali kao dotični imali bi državu divljeg zapada. Borković bi trebavo poštovati zakone RH i biti UZOR, a ne gaziti sve ispred sebe ponašati se NEDODIRLJIVO to je njegov stil iz JNA nema tolerancije tko nemisli kao on svi su protiv njega.Borković je ozbiljno bolestan i treba mu pomoć i to znaju većina suboraca i prijatelja neznam zašto ŠUTE. SVE INTITUCIJE MOŽE BITI SRAM sve prijave koje su dolazile iz sela PREČNOG i susjednog sela PREROVAC protiv Borkovića samo su spremljene u ladicu eto zato što je Borković. E Borkoviću SRAM TE BILO...A VI GOSPODO koji ga branite, zasučite rukave i na poso napravite ogradu nabavite hranu i životinje neće lutatati i raditi stetu susjedima neće konji visiti na gurtnama da ih psine žderute zaposliti i platiti legalnog radnika RH to mučenje životinja ne traje od jučer samo javnost NEZNA.

  • ParlevuFranse 05.06.2013.

    da postoji pravna država kriminalci i psihopate bi bili u zatvoru.

  • zloča21 05.06.2013.

    neće ga tužiti? pa tko je on da se protiv njega ne bi digla optužnica? zar za njega ne vrijede zakoni?

Komentiraj...
Vidi sve komentare