To je to što me zanima!

Kobre odale počast kolegi Kusaniću i zapalili svijeće

Velika Veternička: Zapovjednik Kobri, Dario Horvatić, kaže da postoji inicijativa za postavljanje spomen ploče, ali vlasnik zemljišta to ne dopušta
Vidi originalni članak

Pripadnici policijske postrojbe „Kobre“, njih dvadeset, u Velikoj Veterničkoj paljenjem svijeća, obilježili su 2. obljetnicu pogibije svoga kolege Maria Kusanića iz Karlovca. Maria je prije dvije godine ubio bivši general Ivan Korade, pucavši na njega iz obližnje vikendice u kojoj se skrivao nakon svog krvavog pohoda, nakon čega je ubio i sebe. Prema riječima zapovjednika Kobri, Daria Horvatića, postoji inicijativa za postavljanje spomen ploče Mariu, ali vlasnik zemljišta ne dopušta da se postavi na mjestu pogibije pa se sa načelnikom općine pokušava iznaći rješenje. Osim sjećanja na poginulog kolegu i prijatelja, pripadnici postrojbe i dalje izdvajaju mjesečno po jednu dnevnicu za sina pokojnog Maria. Nakon što su zapalili svijeće i odali počast, uputili su se u Karlovac gdje su položili vijenac na Mariev Grob.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Glavonja_1 07.11.2010.

    ...ma kavkva je muda imao, o čemu pričaš, taj položaja nije vidio..... dali znaš kako je ruku izgubio?????

  • nemam pojma 03.04.2010.

    svaka čast Kobrama, Bog vas blagoslovio

  • bellaUna 03.04.2010.

    Stvarno lijepo od njih, pravi ljudi! Ne obećavaj nešto što ne možeš ispuniti, a ako si već obećao, potrudi se da održiš riječ!

Komentiraj...
Vidi sve komentare