To je to što me zanima!

Kod Bjelovara: Zapalio se plin, dvojica su radnika ozlijeđena

Dva su radnika ozlijeđena u utorak u bjelovarskom prigradskom naselju Stare Plavnice. Jedan je nakon pružene pomoći pušten iz bolnice dok je drugi zadržan
Vidi originalni članak

Dva su radnika bjelovarskog Elektrometala ozlijeđena u utorak oko 15.15 sati u bjelovarskom prigradskom naselju Stare Plavnice. Jedan je nakon pružene pomoći s lakim opekotinama napustio bjelovarsku Opću bolnicu, dok je drugi radnik zadržan jer se radi o nešto većoj opekotini. 

Prema izvorima bliskim Elektrometalu dvojica radnika, od kojih je jedan u dobi od 30-tak godina, a drugi deset godina stariji, sanirali su plinovodni prsten oko Grada Bjelovara, koji je u petak oštećen. Prema riječima našeg sugovornika plinska je mreža oštećena prilikom rekonstrukcije ulice. 

Elektrometalovi radnici su umjesto ručnom pilom cijev rezali električnim aparatom, što je izazvalo  zapaljenje plina. Kako je očevid neposredno prije našeg dolaska dovršen, još nije izdano službeno priopćenje o ozljedi na radu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • magdalena63 19.05.2015.

    samo se nadaj....

  • XX87SS 19.05.2015.

    A jes' to su poslovi gdje se mora raditi sa punom koncetracijom vodeći računa da se ne učini kardinalna greška poput ove.

  • tetrapak 19.05.2015.

    To se dešava zato što poslovođe ne znaju zatvoriti plin , ne poznaju plinsku mrežu. Uklope rade koje kakvi koperanti sa klincima s biroa i prekvalificiranim molerima. Jako veliko ne poznavanje i jednih i drugih. Garant dotok plina nije bio zatvoren u potpunosti , a majstori su koristili električni alat koji je doveo do plamena. lisiči rep na struju , isključivo ručne pile koristiti. Vjerujte ne znaju zatvoriti plin , koriste stege.

Komentiraj...
Vidi sve komentare