To je to što me zanima!

Kod Knina se odronilo čitavo brdo i odsjeklo nekoliko sela

Okolni put loš je i kilometrima duži, sanacija bi mogla potrajati. Stanovnici se boje novih odrona. Mario Čačić, zamjenik gradonačelnika Knina kaže da stalno padaju kamenčići
Vidi originalni članak

Na cestu se, u zaseoku Radljevac, kod Knina odronilo cijelo brdo. Cesta do tamošnjih sela potpuno je zatrpana, a oko 200 starijih ljudi koliko ih tamo živi, pita se koliko će trebati da se zemlja na njihovom glavnom putu raščisti, javlja Dnevnik.hr.

Okolni put loš je i kilometrima duži, sanacija bi mogla potrajati. 

- Užas, užas, kako će izgledati. Ma sve je ovo trusno područje, sad su kiše i zaledilo i odnilo je čitavo brdo... - kaže Milorad Tunić iz Knina. Stalno se čuje krckanje i kažu da bi cijelo brdo uskoro moglo pasti na cestu. 

- Krcka, krcka, doslovno padaju kamenčići, čuje se. Trebat će i to ukloniti - kaže Mario Čačić, zamjenik gradonačelnika. 

Grad Knin u kontaktu je sa Županijskim cestama koje su zadužene za ovu prometnicu. Sa sanacijom još nisu počeli, a mogla bi potrajati i mjesec dana. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • maxim m 03.01.2018.

    da su baren izbori sutra,danas bi cesta bila prohodna...

  • Fenix 03.01.2018.

    Odsjeceno je to selo 95-te. Ta srbska sela su samo na karti u Hrvatskoj. Nitko o njima ne misli.

  • marinac_1 03.01.2018.

    Sad će naši gradit tunel uz velika ulaganja. Bude gotov do ljeta, jer treba višeslojno pituranje. Japanci bi to očistili za jedno popodne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare