To je to što me zanima!

Kod Koprivnice pijan sletio na oranicu, u Istri trojica vozila bez položenog vozačkog ispita

Muškarac (26) sletio je na oranicu s 2,73 promila alkohola u krvi. U Istri je jedan vozač i prekoračio brzinu, dok je drugi vozio pod utjecajem droga te s isteklom prometnom dozvolom
Vidi originalni članak

Totalno pijan 26-godišnjak je bez položenog vozačkog ispita u subotu oko 17 sati vozio VW koprivničkih registracija u Hlebinama. Uslijed pijanstva i nepažnje sletio je s ceste na oranicu. U nesreći nije ozlijeđen, a policajci su ga smjestili u posebnu prostoriju do otrežnjenja. Nakon toga će ga privesti na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici. Nakon nesreće izmjerili su mu čak 2,73 promila alkohola. 

Pune ruke posla imala je i prometna policija u Istri. Tijekom subote zaustavili su čak trojicu muškaraca koji su upravljali vozilima bez položenog vozačkog ispita.

Oko 2 sata policajci su u Ulici Munida u Medulinu zaustavili Golf pulskih registracija kojim je upravljao 30-godišnjak bez položenog vozačkog ispita. Drugog vozača bez položenog vozačkog ispita, 32-godišnjaka iz BiH u Fordu pulskih registracija zaustavili su oko 18.30 sati na Ulici prekomorskih brigada u Puli. Osim što je vozio bez dozvole, on je i prekoračio brzinu te vozio 86 km/h na dijelu ceste gdje je dozvoljeno 70 km/h. Protiv obojice muškaraca pokrenut će prekršajni postupak.

U subotu u večernjim satima, oko 23.45 sati, policajci su kod raskrižja Rizzijeve i Keršovanijeve ulice u Puli zaustavili Golf pulskih registracija kojim je upravljao 42-godišnjak. Utvrdili su da i on vozi bez položenog vozačkog ispita, da je prometna dozvola za vozilo istekla, a obavljanim testiranjem utvrdili su da je pod utjecajem droge. Odmah su ga uhitili, te će ga privesti na prekršajni sud.
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • herojnad herojima 10.01.2021.

    ma gdje su nestala ona stara dobra vremena kad sam išao autom u osnovnu školu

  • 10.01.2021.

    U uređenim zemljama svi takvi dobivaju kazne koje pamte cijeli život. I trebaju.

  • 10.01.2021.

    dobro je da nije nitko nevin stradao od gore navedenoga......ovako je bolje što je sletio na oranicu ,tako je provjerio da li niče pšenica......i koliko duboko je zaorano ....to vam je ono kada takvi ne znaju piti normalno a to što nije položio vozački ispit nije on kriv ,kriva je korona ........?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare