To je to što me zanima!

Kod Lisinskog se sudarili automobil i ZET-ov autobus

U subotu ujutro kod Lisinskog sudarili su se osobni automobil i ZET-ov autobus. Nitko nije ozlijeđen, več je nastala materijalna šteta, a detalji će se znati nakon očevida
Vidi originalni članak

Taman sam gledao cestu i vidio vozača auta, činio se zamišljen, imao je tup pogled. Kao da sam imao predosjećaj da će udariti. Sve se dogodilo brzo, kao u milisekundi. Čuo se udarac, odmah sam znao o čemu je riječ, rekao nam je to čitatelj koji nam je dojavio današnju nesreću kod Lisinskog.

Čitatelj se nalazio u prednjem dijelu ZET-ovog busa ''harmonike'', zajedno s još 10-ak putnika.

- Sreća da nitko nije bio u stražnjem dijelu busa jer je auto udario baš u taj dio harmonike. Auto je totalno uništen s prednje strane - kaže svjedok. 

Policija nam je potvrdila kako su u 10:25 dobili dojavu o nesreći na križanju Trga Stjepana Radića i Ulice grada Vukovara u kojoj nitko nije ozlijeđen već je utvrđena materijalna šteta.

Više će se znati nakon očevida. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 12.01.2020.

    To je bio moj deda Srcani sam dobila kada sam cula da se sudario s busom al kolko je on lud nije mu nista bilo ni ogrebotine

  • 11.01.2020.

    Ja sam taj koji je izazvao taj sudar.Bilo mi dosadno pa sam malo prolio vode po cesti da se zaledi pa da se kotaci samo otsklizu.Probajte kad budu veci minusi bacit malo vode po krizanjima.Mnogo zanimljive stvari ce se pocet desavat nakon toga.Lomovi kukova,frontalni sudari.Mislim nemojte se ljutit ali ja to radim samo da bi svi mi mogli o cemu citati svako jutro.Nema na cemu.Imam ja jos projekata sve za 24 sata i njihove obozavatelje.Nece vam nikad biti dosadno.

  • rođo101 11.01.2020.

    draga antonija pa kako si ove fotke okrenula,kak da ih vidim da okrećem monitor ili da se ja naopačke okrenem .-)))))))))))))????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare