To je to što me zanima!

Kod Novske su modernizirali i obnovili benzinsku postaju Ine: Na otvaranje je stigao i Šebalj

Prigodnom svečanosti u srijedu je otvorena crpka i predana na korištenje kupcima koji su osim točenja goriva i osvježenja imali prigodu okušati se i u kolu sreće
Vidi originalni članak

Putovanje autocestom A3 prema istoku ili zapadu Hrvatske postalo je bogatije za novootvorenu moderniziranu lokaciju Ine u Novskoj. Otvoreno je maloprodajno mjesto Ine Stari Grabovac - jug s pripadajućim sadržajima poput Fresh Cornera i zabavnog parka za najmlađe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Investicija u postaje Stari Grabovac sjever i jug je oko pet milijuna kuna. Prigodnom svečanosti u srijedu je otvorena crpka i predana na korištenje kupcima koji su osim točenja goriva i osvježenja imali prigodu okušati se i u kolu sreće te družiti se s Jurajem Šebaljem, vozačem relija, Ininim ambasadorom.

– Svako otvaranje moderniziranog prodajnog mjesta veliki je korak za Inu. INA ostaje lider u maloprodaji na ovim prostorima, prepoznatljiv brand s kvalitetnim gorivima i Fresh Corner gastro konceptom, što je čini nezaobilaznom lokacijom na putovanju. U sklopu strateškog razvoja maloprodajne mreže, kontinuirano ulažemo napore u stvaranje modernog ambijenta i unapređenje ponude kako bismo kupcima u pokretu pružili izvanredno iskustvo. Radujemo se posjetiteljima našim maloprodajnih mjesta, ne samo ovdje već diljem Hrvatske – rekao je Peter Ratatics, predsjednik Uprave Ine.

Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje, osvrnula se na gastro koncept Fresh Corner i nova Class Plus Expert goriva.

– Već prepoznat među našim posjetiteljima Fresh Corner predstavlja ponudu svježe hrane i pića koja zadovoljavaju ukuse i potrebe različitih tipova kupaca. S posebnom pažnjom odabiremo visokokvalitetne namirnice kako bismo osigurali da naši kupci uživaju u ukusnim obrocima i osvježavajućim napicima. Svaka od 105 Fresh Corner lokacija u Hrvatskoj ima raznolik izbor hrane koja će posjetitelje napuniti energijom i osigurati da nastave bezbrižno svoje putovanje. Također, uz nova Class Plus Expert goriva, kupci mogu biti sigurni da pružaju najbolju njegu svom vozilu i osiguravaju mu bolju učinkovitost i performanse – rekla je Zdravka Demter Bubalo, dodavši kako su u mislili i najmlađe te su za njih osigurali prigodno mjesto za zabavu dok se njihovi roditelji odmaraju i pripremaju za nastavak putovanja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Matej22☮ 28.06.2023.

    Da na leđima Hrvatskih građana

  • netko iz 2 mase 28.06.2023.

    inin ambasador??? isuse Bože

Komentiraj...
Vidi sve komentare