To je to što me zanima!

Tragedija u Šibeniku: Prijatelji su izgorjeli u automobilu

Trojica mladića sletjela su u nedjelju s ceste između Šibenika i Drniša. Vozač je ispao iz automobila i poginuo. Auto se zapalio i vatra je ubila dvojicu suputnika
Vidi originalni članak

Tijela putnika su u tako lošem stanju da se ne može prepoznati tko su poginuli, rekli su u nedjelju u šibensko-kninskoj policiji.

Opel Tigra zadarskih registracija izletjela je s ceste u nedjelju oko tri sata između Šibenika i Drniša, u blizini Tromilje. Šibenikom se, unatoč tome što su zadarske registracije, odmah pročulo da su stradali njihovi sugrađani, iz prigradskog naselja Ražine. Zbog velike tragedije u kafićima u nedjelju nije bilo glazbe. Doznajemo da su Opelom Tigrom u subotnji provod otišla trojica ražinskih mladića, stari oko 30 godina. Njihov poznanik nedavno je kupio automobil u Benkovcu i ostavio ga u Ražinama na popravku kod 31-godišnjaka, koji ga je u subotu navečer i vozio. Trojac se prvo zabavljao u lokalnom kafiću Dalmatino, nakon čega su se uputili u Brodaricu u klub Cuba Libre. Tamo je nastupao Mladen Grdović. Planirali su subotnji provod nastaviti u narodnjačkom klubu u okolici Drniša.

Većina mladih tamo završava svoj izlazak jer kafići rade do jutra. Kako bi stigli prije fajrunta, vozač je malo brže vozio. Upravo to je bilo kobno za mladiće. Šibenska policija je očevidom nesreće utvrdila kako su vozili prebrzo za taj dio ceste.

Izlazeći iz desnog zavoja, vozač je izgubio kontrolu nad autom. Pri slijetanju je ispao iz vozila i odmah preminuo zbog teških ozljeda.

Opel Tigra se nastavila prevrtati nekoliko puta, a dvojica prijatelja ostala su zarobljena u vozilu.Buknula je vatra. Mjesto na kojem je automobil izgorio udaljeno je 50 metara od tragova kočenja, odnosno od mjesta na kojem su sletjeli s ceste. Planula su sjedala, svi kabeli, gume, boja je neprepoznatljiva. Ostala je samo olupina. S obzirom na to da Tigra ima troja vrata, putnici se nisu mogli spasiti. Dvojica muškaraca potpuno su izgorjela.

Njihova tijela su poslana na obdukciju, a zbog uništenosti tek DNK analizom moći će utvrditi tko su. Policija nije pronašla nikakve dokumente, pa se pretpostavlja da su izgorjeli. Stanovnici Ražina šokirani su zbog užasne tragedije. Malo tko je spreman govoriti o stradalima, s obzirom na to da nisu utvrđeni identiteti. Konobarica iz kazala je kako je policija bila u selu i izvijestila o teškoj nesreći s poginulima te je rekla kako je u njezinu kafiću bilo u subotu uvečer desetak mladića, među kojima su bili i oni za koje se pretpostavlja da su poginuli.

Većina mještana poznaje vozača. Kažu da mu droga i alkohol nisu bili strani, a neki tvrde da je bio i kažnjavan. Vjerojatno se mladići i tu večer nisu suzdržavali, nego su se prepustili zabavi.


Idi na 24sata

Komentari 152

  • krabat 04.06.2012.

    Tragicno,moja iskrena sucut obiteljima preminulih.Ne mogu se ne osvrnuti napisu novinara:prepustili zabavi uz drogu i alkohol!Policija je po tragovima zakljucila prebrza voznja s obzirom na cestu kojom su vozili.Ovo ce nekomu mozda zvucati grubo i bezosijecajno ali s obzirom na okolnosti drugacije nije moglo zavrsiti.Mozda samo gore da su se na svom putu sudarili s nekim drugim.Ovaj scenario toliko je nazalost poznat i cest kada su igri alkohol,droga,brzina i narodnjacki klubovi.Zao mi je ovih mladih ljudi ali u isto vrijeme osudujem njihov postupak neodgovornosti.Nazalost platili su ga onim najvrednijim"svojim zivotima".

  • Jelena12 04.06.2012.

    I opet narodnjački klub, pod hitno ih sve zatvoriti

  • bara15 03.06.2012.

    Sramota da ti ko novinar dajes svoje misljenje ko se tu noc drogira i pio radje se drzi cinjenica i ne pisi gluposti ako nisi siguran!

Komentiraj...
Vidi sve komentare