To je to što me zanima!

Kod Splita našli plantažu trave

Pretragom stana muškarca (34) našli su i oduzeli 69 stabljika kanabisa, opremu za uzgoj, ventilatore, lampe, potenciometar i staklene posude s 42 grama marihuane
Vidi originalni članak

Policija je kod 34-godišnjaka na splitskom području pronašla plantažu sa 69 stabljika kanabisa i opremu za proizvodnju droge pa je završio u policijskom pritvoru.

Policija je izvijestila da je provela kriminalističko istraživanja nad 34-godišnjakom kojega tereti da je zbog daljnje preprodaje zasadio uzgajao i marihuanu.

Pretragom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi na splitskom području pronađeno je i oduzeo 69 stabljika kanabisa visine od 4 do 87 centimetara, oprema za uzgoj marihuane među ostalim ventilatori, led lampa, potenciometar, termometar, satni mehanizam te tri staklene posude s ukupno 42 grama marihuane. 

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 34-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu", istaknuli su u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torente2 15.07.2020.

    Opremu za proizvodnju droge? Marihuana nije droga u normalnim europskim i Americkim drzavama. Mi spadamo u one najkorumpiranije kato talibanske Eu drzave i muslimanske drzave gdje je marihuana droga. Vrlo lako provjerljivo da govorim istinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare