To je to što me zanima!

Roditelji su riskirali život da spase bebu u ukradenom autu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američki par, bez imalo razmišljanja, pojurio je za lopovom koji je ukrao auto. Na stražnjem sjedalu bila je beba. Auto je vukao majku, a otac je uskočio kroz prozor
Vidi originalni članak

Nadzorne kamere na parkiralištu u Kansas Cityju snimile su Melanie Richman (24) i supruga Aarona (22) kako riskiraju život pokušavajući spasiti šestomjesečnu bebu iz ukradenog auta, piše Daily Mail. Bračni par stao je na benzinsku postaju u ponedjeljak navečer. Natočili su gorivo i čekali prijatelje na parkiralištu.

U jednom trenutku vidi se kako u kadar ulazi lopov. Roditelji su nestali iz kadra, a lopov je sjeo za volan i odvezao se. Oba roditelja odmah su potrčala za autom na čijem zadnjem sjedalu je bila beba.

Melanie je laktom uspjela razbiti stražnje staklo, ali popiknula se i pala. Auto ju je vukao nekoliko metara prije nego što se pustila. Njezin suprug uspio je uskočiti kroz prozor. Počeo je udarati kriminalca i urlao na njega da je beba u autu. Vozač je udario u stup i pobjegao pješice.

Policija je rekla da je beba dobro iako je bila posuta staklom. Melanie ima izgrebane noge i ruke, a Aaron ima posjećeno uho. Policija još traži lopova.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • yoyo_2 28.11.2010.

    pogledajte jos gore pretucene mlahttp://www.ultrasonline.com/ref/toorca666/dice

  • andraš 25.11.2010.

    Mamu mu njegovu, ako hoćeš auto, zaradi si ga.

  • gloss13 25.11.2010.

    Neka oni što su stavili na glasanje dal zadržati dijete,vide što znači biti roditelj. Još uvijek ne mogu to vjerovati

Komentiraj...
Vidi sve komentare