To je to što me zanima!

Kod 'uzgajivača' kanabisa pronašli su i kaktus pejotl

Policajci su u posljednjih tri dana uhitili četvero ljudi koji su preprodavali drogu. Zaplijenili su oko 157 stabljika marihuane i oko 205 grama kokaina
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je G.K. (24) kojemu su u stanu na području Susedgrada našli 19 stabljika marihuane. Biljke su bile posađene u tegle, a narasle su od 50 do 100 centimetara. G.K. je od ranije poznat policiji po sličnim kaznenim djelima.
Prije tri dana policija je na Savici legitimirala M.B. (30) kod kojeg su pronašli 0,9 grama kokaina. On je drogu neposredno prije kupio od K.S. (28), kojeg su uhitili sljedeći dan. Pretragom njegova stana, kojeg je dijelio s djevojkom I.B. (19) pronašli su 205,7 grama kokaina. Utvrdili su kako su K.S. i I.B. kupovali veće količine kokaina, kojeg su potom miješali s punilima, pakirali u manje paketiće i preprodavali na ulici. Vrijednost zaplijenjene droge je 80.000 kuna.
U četvrtak oko 17 sati prometni policajci su u Dugom Selu zaustavili A.Č. (36). Kod njega su našli 21,4 grama marihuane, a pretragom njegove kuće pronašli su još 138 stabljika kanabisa. U kući je imao sustav za ventilaciju i svjetlosni uređaj za uzgoj kanabisa. Pretragom stana kojeg je koristio na Trnju našli su još 2,3 grama trave, digitalnu vagu te kaktus pejotl koji sadrži meskalin. Muškarca su priveli i prepratili istražnom sucu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • You Are A Towel! 18.06.2010.

    buuuuuu!!! bar sto se kanabisa tice, za ostalo smrtna kazna!

  • campy 18.06.2010.

    pobogu dragom, pa Bog nam dade egzoticnog bilja,sad jel iz Indie,Kube,Mehika.,!??Mora jos ka tome da sazrije,a razno razne skupe igracke, egzoticna nam auto ind.svakodnevno odnosi na tisuce zivota ,dal ispod sebe il na sebi ,pa nikome nista,dok se Bozje sjeme satire pod \"zlo sjeme.\"A samo malo odvrati pozornost od svakodnevne usljivosti realnosti...VTf!!!

  • CoRny_ 18.06.2010.

    neeeeee!!! oni ce sad unistit te kaktuse!! argh! godinama moraju rast prije konzumacije!! argh!! :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare