To je to što me zanima!

Koji je pravi Zoki: Ljevičarski predsjednik, zadnji suverenist ili Franjo Tuđman za 21. stoljeće

Tuđman se idejno oslanjao na famozne tri sastavnice - radićevštinu, starčevićanstvo i tradiciju hrvatske ljevice. Milanovićevim riječima, "šarao je malo". Između tih točaka "šara" i Milanović
Vidi originalni članak

Zoran Milanović je prvi predsjednik u svijetu koji je jedne izbore dobio s jednim biračkim tijelom, a druge će s drugim. Popularnost mu raste do neba.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 15.12.2021.

    Bio je korektiv ove vlasti ali se pretvorio u nesto potpuno neprepozantljivo, nejasno i jadno.

  • Luna777 15.12.2021.

    Potpuno se slažem sa kolumnistom, dobro ga je opisao u ovim riječima: " On ne nastoji kontrolirati pravosuđe niti DORH, što su Tuđman i Šeks radili željeznom rukom. Nije to činio ni kao premijer. Instalirao je Porezni uskok, fiskalizirao platni promet, uveo Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, konvertirao kredite u francima. Milanović, što god čovjek mislio o njegovim zadnjim izjavama, nije šovinist, o tome nema govora, iako bi na svojoj poziciji trebao pažljivije birati riječi kad govori o drugima." - kraj citata. 70% ljudi će i na slijedećim izborima glasati za njega, ako se što ne promijeni do kraja mandata, jer čini se da je zapravo Milanović jedini korektiv ovoj vlasti, koja je već nakaradno u sukobu interesa sa mnogobrojnim aferama koje novinari pronalaze svakodnevno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare