To je to što me zanima!

Kojić je ogorčen: I Zagrepčani plaćaju Audi za Lovrić Merzel

Zagreb godišnje daje oko 800 milijuna kuna iz poreza Zagrepčana u fond kojim se pomaže siromašnije jedinice, a oni kupuju Audije, rekao je pročelnik za financije
Vidi originalni članak

Pročelnik za financije Grada Zagreba Slavko Kojić ogorčen je kupovinom novih automobila župana, pogotovo onih siromašnijih županija poput Sisačko-moslavačke županije. 

Podsjetimo, SDP-ova županica Marina Lovrić Merzel je kupila Audi A6 S line i upravo je nju Kojić prozvao iako se novi auti kupuju i u Međimurskoj, Osječkoj i Varaždinskoj županiji.  

- Zagreb godišnje daje oko 800 milijuna kuna iz poreza Zagrepčana u fond kojim se pomaže siromašnije jedinice, a oni od toga kupuju Audije.  Mi im pomažemo za školstvo, zdravstvo, a oni od svog novca kupuju skupe automobile – poručio je Slavko Kojić. 

Dio od poreza Zagreba zaista ide u tzv. Fond za izravnanja koji država dalje raspoređuje. 

- Tih 800 milijuna je iznos prireza koji se godišnje skupi u Zagrebu. Da to ne dajemo, mogli bi ukinuti prirez – rekao je Kojić.

Idi na 24sata

Komentari 266

  • dinkomat 04.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • VRAG STARI 02.11.2013.

    Ima Lovrička prave kumove, a vi stoko sitnog zuba ste ljubomorni na to ! Kad bi vama bili kumovi Linić i Mršić, pa vas upisali u pravu stranku ( SDP ) gdje bi vam bio kraj. E, pa ne će moći ove noći, jer nije žvaka za bedaka ! (Da ne vrijeđam seljake )

  • liliana 31.10.2013.

    To ti je kad primitivac dođe do moći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare