To je to što me zanima!

Kolarić: Nije SDP Biblija da se ne može ni s kim usporediti

Tko će sad progovoriti? - pita se Aleksandra Kolarić nakon što ju je vodstvo stranke izbacilo jer je kritizirala šefa stranke Zorana Milanovića
Vidi originalni članak

Bivša Račanova glasnogovornica i PR stručnjakinja Aleksandra Kolarić koju je SDP izbacio iz stranke kaže da će uvijek biti socijaldemokratkinja jer je to sustav vrijednosti kojem pripada, rekla je za Soundset. 

- Dobila sam dopis stranke koji je protustatutaran. Izbacuje me se bez obrazloženja i argumenata. Ne daju mi zapisnik - rekla je. 

 - Ako sam izbačena jer sam upozorila SDP-ovce da pokušaju uvjeriti vodstvo stranke da odustane od 'Lex Perkovića', tko će se od sad usuditi progovoriti? - pita se Kolarić i smatra da će ovo naštetiti unutarstranačkoj demokraciji. Njen krimen bio je što je usporedila SDP s HDZ-om u tome kako su šutjeli dok je vodstvo radilo nečasne radnje. 

 - Nije SDP Biblija ili dogma Katoličke crkve da se ne smije ni s kim usporediti. Oni mi nameću da sam rekla da je SDP kriminalna organizacija. Moj SDP to nikad nije bio, niti će biti - kaže Kolarić. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • user_27152 29.09.2013.

    a zašto se biblija nebi mogla sa nečim usporediti?

  • tkoznahdz 29.09.2013.

    Nakon izgubljenih izmišljenih PR usluga kako se ona naziva "PR poduzetnica" je ostala i dalje na "gradskoj i državnoj" kasi te mlati praznu slamu "ogovara" svoje dojucerašnje mile i drage kolege i eto sada je ona progledala i moralizira. Jedini joj je ovo nacin medijske pažnje i da se kao "patnica" medijski eksponira te sa "bernijem" uđe nazad u politiku od koje je imala koristi pa joj je "mileni" uzeo ali bi ponovno željela zgrtati ogroman novac za svoje PR usluge, a ako joj se stranka zamjeri onda "sve najgore o svima" kako bi jedino ona sebe prikazala kao najpoštenija među svojim dojucerašnjim kolegama.

  • pribnjoci 29.09.2013.

    očito je da na ovim stranicama imamo Milanovićevog spd-ovca, kojemu ne odgovara istina da je Milanović tašti nesposobnjaković.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare