To je to što me zanima!

Kolinda: "Hrvatska je duboko potresena napadima u Parizu"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović na svom profilu na Twitteru objavila na engleskom jeziku "kako je šokirana napadima u Parizu i ožalošćena"
Vidi originalni članak

Hrvatska je duboko potresena nizom napada u petak navečer u Parizu u kojima je ubijeno najmanje 40 ljudi, a najviši hrvatski dužnosnici su poručili da je Hrvatska uz francuski narod.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović na svom profilu na Twitteru objavila na engleskom jeziku "kako je šokirana napadima u Parizu i ožalošćena zbog gubitka tolikih života".

- Hrvatska je s francuskim narodom - poručila je predsjednica Grabar-Kitarović.

- Duboko smo potreseni događajima u Parizu. Naša najdublja sućut obiteljima žrtava. Hrvatska je s ljudima u Francuskoj, poručili su iz hrvatskog ministarstva vanjskih poslova.

U višestrukim, gotovo istodobnim terorističkim napadima u petak navečer u i oko Pariza, ubijeno je najmanje 40, a ranjeno 60 ljudi, a došlo je i do otmice u koncertnoj dvorani u središtu glavnog francuskog grada

POGLEDAJTE VIDEO: Strava u Parizu, kaos na ulicama nakon napada

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Francuski predsjednik François Hollande zatvorio je granice i proglasio izvanredno stanje .

Idi na 24sata

Komentari 200

  • DalmatinskiGaleb 14.11.2015.

    Otkad je postala presjednica zdebljala se ko krava umjesto da radi svoj posao i stiti ljude koji su je izabrali

  • Herzog(315178) 14.11.2015.

    Šutite dok i nas nisu potresli ! Vi dobro znate tko je sotonu oslobodio da ubija nedužne civile !!! Samo punite Europu ( Alah -Akbar-istima )da nam sutra ubijaju djecu na ovakav način kao u Francuskoj .

  • Walter White 14.11.2015.

    djabe zatvarat granice kad je Hrvatska puna muslica koji samo cekaju svoje da krenu u napad.... vec smo ratovali sa njima u bosni, tako da.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare