To je to što me zanima!

Kolinda je bila u šatoru, Ivo na Trgu s mladima dočekao Novu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kolinda je poželjela braniteljima da se izbore za svoja prava, a Ivo Josipović svim građanima je poželio sreću u novoj godini, pogotovo mladima da nađu posao
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar Kitarović posjetila je branitelje u Savskoj 66 i poželjela im da se izbore za svoja prava. Kitarović je rekla braniteljima da je tražila dopuštenje srbijanskih vlasti da posjeti Veljka Marića u Srijemskoj Mitrovici, ali je dobila negativan odgovor.

- Svi smo u mislima s njim, želimo mu sve najbolje i borit ćemo se za njega - rekla je Kolinda.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivo Josipović dočekao je Novu godinu na Trgu bana Jelačića s suprugom Tatjanom te prijateljem Mirandom Mrsićem, a zatim su otišli u rodilište u Petrovoj gdje su rođene tri curice.

Građanima je zaželio uspjeh u novoj 2015. godini.

- Želim da provedemo one reforme koje su nužne da uvedemo više demokracije, da naše institucije učinimo boljima i efikasnijima i da naši mladi nađu posao te žive dostojnim životom te budu ponosni što žive u Hrvatskoj - rekao je Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 544

  • melidony 02.01.2015.

    Na osnovu kojih ste to "relevantnih podataka došli do izračuna dobi ljudi prisutnih na Trgu(kojih jezgred rečeno bilo puno manje) zbog hladnoće i bezveznog programa čiji je vrhunac bio dolazak još malo aktualnog presidente-a, koji bi za koji postotak izišao i na ,minus 50, sada neko 5 godina ničega.

  • jagodica_bobica 02.01.2015.

    hvala Kolinda Grabar Kitarović, sada je jasno zašto tolika nervoza u timu Josipovića, i očita zabrinutost na njegovom licu!

  • cappuccino00 02.01.2015.

    sve najbolje u novoj godini i pamet u glavu ovaj put - birajte ženu. lijepi pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare