To je to što me zanima!

Kolinda kao Melania: Skoro isti plavi outfit i jako slična frizura

Naša predsjednica odabrala je i cipele kao Melania, ali i napravila vrlo sličnu frizuru. Jedino što joj je, u odnosu na Melaniu, nedostajalo bile su rukavice, ali za taj detalj je očito bilo prevruće...
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ugostila je danas u svom uredu na Pantovčaku izraelskog predsjednika Reuvena Rivlina i za tu prigodu izabrala svijetloplavu kombinaciju, gotovo jednaku onoj kakvu je nosila Melania Trump na inauguraciji svog supruga.

Naša predsjednica odabrala je i cipele kao Melania, ali i napravila vrlo sličnu frizuru.

Jedino što joj je, u odnosu na Melaniu, nedostajalo bile su rukavice, ali za taj detalj je očito bilo prevruće. 

'Izrael u meni i Hrvatskoj ima prijatelja'

Hrvatska i Izrael kao mediteranske zemlje, slične po veličini i smještene u povijesno turbulentnim regijama, trebaju "istražiti svaku mogućnost jačanje suradnje", kazala je u utorak predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon sastanka s izraelskim predsjednikom Reuvenom Rivlinom koji je pozvao dvije zemlje da gledaju u budućnost, ali i izvuku pouke iz "crnih trenutaka" prošlosti.

"Hrvatska i Izrael kao mediteranske zemlje trebaju istražiti svaku mogućnost jačanja suradnje između sjevernih i južnih obala Mediterana, od zajedničke baštine do zajedničkih pitanja s kojima se danas susrećemo, poput migracija i sigurnosti, te zajedničkih mogućnosti na područjima energetike, poljoprivrede, turizma, industrija i drugih grana ekonomskih aktivnosti", rekla je predsjednica novinarima.

Smatra da je jačanje i produbljivanje suradnje moguće  u svim područjima - gospodarstvu, sigurnosti, znanosti i visokoj tehnologiji, kulturi.

"Imamo čvrstu osnovu za podizanje naših odnosa na stratešku razinu", poručila je Grabar-Kitarović.

Govoreći o dvije zemlje, "smještene u povijesno turbulentnim regijama i koje prolaze kroz tranzicijsko razdoblje", predsjednica je poslala poruku o Hrvatskoj kao prijatelju i saveznici Izraela u Europskoj uniji, NATO-i u Ujedinjenim narodima.  

"Izrael ima, u Hrvatskoj i meni osobno, prijatelja, saveznika i pouzdanog partnera, kako u Europskoj uniji i NATO-u, tako i UN-u", kazala je predsjednica države.

Idi na 24sata

Komentari 245

  • volim hrvatsku 25.07.2018.

    Koli je makar prirodna

  • Vrac666 25.07.2018.

    Jebate predsjednica vukojebine kopira prvu damu velesile

  • zuluf_52 25.07.2018.

    Ona je smijesna a dosadila je i Bogu i vragu.Pomalo vuce na one ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare