To je to što me zanima!

Kolinda nastavlja turneju po Slavoniji: Danas ide i u Osijek

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u svom će privremenom Uredu u Vukovaru održati niz sastanaka, a onda ide u Osijek na sastanak s IT-ovcima
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u svom će privremenom Uredu u Vukovaru održati u petak ujutro sastanak s ratnim zapovjednicima Grada Vukovara.  Potom će uručiti odlikovanja obiteljima poginulih, umrlih i nestalih pripadnika 204. vukovarske brigade HV  i tom će se prilikom obratiti nazočnima u Palači Srijem gdje je njezin privremeni Ured. 

Predsjednica će se obratiti i sudionicima znanstveno-stručnog skupa na temu procesa mirne reintegracije u 10 sati u hotelu „Lav“. Nakon toga će se u Osijeku Grabar Kitarović susresti s predstavnicima IT tvrtki – Osijek software city, a po povratku u Vukovar sastat će se s predstavnicima Lučke uprave Vukovar. 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Prevaratska Republika 19.01.2016.

    Jel ima tamo ludih cvaraka da se najede, da joj bi nekaj.

  • balkanas 16.01.2016.

    naša predsjednica troši novce na putovanja po americi, svijetu i lijepoj našoj a mi moramo to sve plaćati i gladovati, gdje je tu pravda, bilo bi bolje da odvoji dio tih novaca za beskućnike i ostalu sirotinju bar da nebudu gladni

  • dazoh 15.01.2016.

    Čitam u jednim novinama da je Kolinda poklonila ček u Vinkovcima nekoj udruzi.Ček od 10 500 dolara skupljenih na donatorskoj večeri u SADu na kojoj je bilo 600 ljudi.Matematika kaže dijaspora pomogla dali 17,5 dolara po glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare