To je to što me zanima!

Kolinda: 'Ne znam hoću li imati novca da odem i na Wembley'

U nedjelju navečer Hrvatska protiv Engleske igra odlučujuću utakmicu u skupini Lige nacija na Wembleyu. No, predsjednica Grabar Kitarović sumnja da će ići
Vidi originalni članak

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo." 

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu. 

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak je gledala utakmicu između Hrvatske i Španjolske na Maksimiru. Hrvatska je u golom u posljednjim trenucima susreta pobijedila Španjolce, a predsjednica je nakon utakmice bila dobro raspoložena.

- Napeto je bilo, rekla sam vam da će biti pobjeda. Čestitam igračima i Daliću. Bila je dobra utakmica, na momente je bilo škakljivo - rekla je predsjednica, dodavši da je igra mogla biti malo brža.

U nedjelju navečer Hrvatska protiv Engleske igra odlučujuću utakmicu u skupini Lige nacija na Wembleyu. No, Kolinda sumnja da će ići. Kaže da ne zna hoće li imati novca.

- Ne znam hoću li uspjeti. Znam da je odlučujuća. Idem na finale Davis Cupa pa nisam sigurna hoću li imati financijskih sredstava još ove godine otići i na Wembley - rekla je Kolinda novinarima, prenosi RTL.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • 20.11.2018.

    Kad ima novaca za neke novine koje pljuju po nama svima hrvatima bez razlike ko smo i sto smo , da nema za nase ljude , to je pomalo zalosno.

  • cobi 17.11.2018.

    To ona ozbiljno.?

  • škver 17.11.2018.

    I to netko "pije"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare