To je to što me zanima!

Kolinda: Ovih dana borit ću se za Tomislavovo oslobođenje...

Zbog razumljivih razloga ne mogu vam govoriti o detaljima, ali vam mogu reći da se svi borimo kako bi oslobodili Tomislava, izjavila je predsjednica Grabar Kitarović...
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović rekla je u nedjelju da će se nastaviti boriti za oslobađanje Tomislava Salopeka. No o pojedinostima nije mogla govoriti.

- Ovih dana borit ću se za oslobođenje našeg Tomislava - rekla je Grabar Kitarović u Sinju gdje je bila na 300. Sinjskoj alki, javlja NovaTV.

Odgovarajući na pitanja novinara, predsjednica je rekla da ne može govoriti o pojedinostima.

- Zbog razumljivih razloga ne mogu vam govoriti o detaljima, ali vam mogu reći da se svi borimo kako bi oslobodili Tomislava - rekla je Grabar Kitarović.

Podsjetimo, Tomislava Salopeka su oteli 22. srpnja u Egiptu. Ogranak ISIL-a je objavio da će ga smaknuti ako egipatske vlasti ne oslobode njihove zatvorenice. 

Stručnjaci: Pregovori bi mogli trajati mjesecima

Sad se očito pregovara, odnosno pokušava se rješavati situacija na način da završi sretno. S obzirom da je rok od 48 sati prolongiran, jer ni egipatske vlasti tada nisu bile spremne na ustupke, oni su prolongirali to vrijeme, ako bi gledali dosadašnje slučajeve to je znalo trajati mjesecima pa i do godine dana dok se ne bi stekli uvjeti dogovori za puštanje otetih rekao je u nedjelju za RTL. Vlatko Cvrtila, profesor međunarodnih odnosa i nacionalne sigurnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 329

  • corbendallas_1 10.08.2015.

    ti si zadnja koja bi mu i pomogla.sad si se javila ? di si bila u prvim trenucima ? u Splitu na kupanju ?kokoš.

  • istri 10.08.2015.

    NECU VISE JER NEMA O CEMU NI O KOME:

  • istri 10.08.2015.

    NIJE TO TRAKTOR N)I KRAVE: ONI SE ZOVU:ISI ALI I ZATO TREBA BITI SVJESTAN:

Komentiraj...
Vidi sve komentare