To je to što me zanima!

Kolinda Putinu: 'Postoje dobri uvjeti za jačanje naših odnosa'

Grabar-Kitarović prošle je godine bila u službenom posjetu Rusiji.  "Izražavam nadu kako će se Vaš uzvratni posjet Republici Hrvatskoj moći ostvariti u skoroj budućnosti"...
Vidi originalni članak

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prva je zapadna državnica koja je u ponedjeljak čestitala izbornu pobjedu ruskom kolegi Vladimiru Putinu te mu poručila kako za jačanje odnosa dviju zemalja postoje dobri uvjeti i perspektiva. 

Grabar-Kitarović u poruci Putinu kaže kako joj je "osobito zadovoljstvo u ime državljana Republike Hrvatske i u osobno ime" čestitati na pobjedi na predsjedničkim izborima. 

UZ REKORDAN ODAZIV Jači nego ikad: Putin osvojio 76 posto glasova na izborima

"Za unaprjeđenje i jačanje odnosa između Republike Hrvatske i Ruske Federacije, koje vežu i snažne povijesne veze, postoje dobri uvjeti i dobra perspektiva", piše hrvatska predsjednica, uvjerena kako će oni biti iskorišteni za "ostvarivanje plodonosne suradnje u cijelom nizu područja važnih za dobrobit naših građana".

"Posebice bih se osvrnula na našu gospodarsku suradnju za koju postoji snažan potencijal za njezino daljnje jačanje", naglasila je. 

ČETVRTI MANDAT Uvjerljiva pobjeda: Rusi ponovo izabrali Putina za predsjednika

Po BBC-ju i agenciji France Presse, ruskom predsjedniku, do ove, još nije stigla nijedna čestitka sa Zapada. Dosad su mu čestitali predsjednici Kine, Kazahstana, Bjelorusije, Kube, Venezuele i Srbije. 

Grabar-Kitarović prošle je godine bila u službenom posjetu Rusiji.  "Izražavam nadu kako će se Vaš uzvratni posjet Republici Hrvatskoj moći ostvariti u skoroj budućnosti", kazala je hrvatska predsjednica u čestitki.   

Idi na 24sata

Komentari 239

  • Prva Proleterska 22.03.2018.

    Prije nego što uopće pišete ovakve ludosti i SF , pitajte se slijedeće: Kolko društava "Prijateljstva sa Rusijom" imate i kolko članova , kolko spomenika Crvenoj armiji imate , kolko Ruskih crkva imate , kako stojite sa pravoslavcima , kolko groblja i kako su održavana palih Crvenoarmejaca imate , kolko o imate spomenika partizanima i kolko imate spomenika ustašama , kako shvaćate Crnu legiju , zadnji govor plavuše u Arđentini , vaš odnos sa njihovom braćom Srbima i Slovencima ima još al da ne dužim , pa će vam biti sve jasno , o ćemu lupa plavuša a i plenko ! Umjesto da pokrenete iniciativu za njeno smenjivanje radi Arđentine , ona se pravi prijateljicom strane , koju je u Arđentini popljuvala . Nisu Hrvati bježali u "slobodu " samo od JA nego i od Krasnaje armade !

  • Miške 20.03.2018.

    U silnoj želji za samopromocijom i kreiranju svjetske politike Koki Kolindi je promaklo da je time priznala pripajanje Krima Rusiji. Ups. Sad bu dobila po prstima.

  • Del Fia 20.03.2018.

    Otkad je Hrvatska Zapad haha Nigdje u Europi i svijetu Hrvatska i Hrvati ne spadaju u zapad čak niti jug već istok Geografski možemo proći kao jugoistočna Europa ali i to je nebitno Geografski, kulturno, mentalno, čak i rasno Hrvati nemaju ništa zajedničko sa zapadom Iako Hrvati sebe smatraju zapadnjacima nitko na zapadu Hrvate ne smatra zapadnjacima vec istocnom europom ili balkanom, koliko god se to vama ne sviđalo za njemca, talijana, amerikanca i druge mi smo balkan, u prijevodu cigani Sigurno Hrvat vrijedi kao Njemac molim vas Sreća pa ove novine čitaju samo Hrvati jer bi se englezi ili njemci dobro nasmijali kad bi pročitali ovu glupost što ste izvalili

Komentiraj...
Vidi sve komentare