To je to što me zanima!

Kolinda u Splitu: Došla sam vidjeti kakva je klima u gradu

Predsjednica Grabar Kitarović u svom prvom neslužbenom posjetu Splitu susrela se na Prokurativama s građanima pa s poznatim Splićanima otišla na piće u kafić
Vidi originalni članak

Predsjednica  Kolinda Grabar Kitarović u svom prvom neslužbenom posjetu Splitu susrela se na Prokurativama s građanima i poznatim Splićanima.

- Sastala sam se sa skupinom građana koji žive i dišu Split kako bih u ovome prvom neslužbenom posjetu doznala malo više o životu, o tome kakva je klima u gradu. Drugi put ću ostati malo dulje jer sam trenutno na putu prema Mostaru - kazala je predsjednica te dodala kako je osjetila  optimizam, ljubav prema domovini i želju da se napravi puno više. 

Tino Juric/PIXSELL

Na Prokurativama je ušla u jedan kafić, gdje je razgovarala sa skupinom istaknutih Splićana, a na novinarsko pitanje tko je platio piće, odgovorila je kako to treba pitati protokol te je dodala: "Vjerojatno smo mi platili."

Među istaknutim Splićanima koji su se sastali s predsjednicom bili su alpinist Stipe Božić, pjevačica Zorica Kondža, glumac Trpimir Jurkić, prof. Joško Belamarić, ravnatelj nakladne kuće "Verbum" Miro Radalj, liječnik Edward Vrdoljak i ravnateljica tvrtke "Sajam" Sanja Vuković-Veić.

Tino Juric/PIXSELL

Tijekom poslijepodneva Grabar-Kitarović neformalno se susrela sa županom Splitsko-dalmatinskim Zlatkom Žervanjom, gradonačelnikom Splita Ivom Baldasarom i rektorom Sveučilišta u Splitu prof.dr.sc. Šimunom Anđelinovićem.

Idi na 24sata

Komentari 320

  • Medellin 30.03.2015.

    iritantna si kao i tvoj gazda Karamarko.Sa svojim postupcima i izjavama si dokazala da te ne zanimaju građani koji i nisu glasali za tebe.Vodiš HDZ ovu politiku.Najveći krivac šta si predsjednica,je taj da zahvališ Josipoviću koji je pun sebe milio da će pbijediti.I ne znam zašto nam trebaju predsjednici koji ništa konkretno nisu napravili

  • VelimirMarcijus 27.03.2015.

    ona je predsjednica samo onih koji su glasovali za nju,a koji nisu,ti po njenome nisu hrvati ,a to je više nego pola hrvatske

  • VelimirMarcijus 27.03.2015.

    Nešto se i udebljala otkada je predsjednica,jer prije je dugo bila nezaposlena,pa je morala više štedjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare