To je to što me zanima!

'Siguran sam da ja i Kolinda možemo puno toga učiniti...'

Sinoć sam nazvao predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović i čestitao joj Badnju večer i Božić. Siguran sam da možemo mnogo toga zajedno učiniti, izjavio je Vučić
Vidi originalni članak

Na području gdje živimo jedino što uspijeva je mržnja, ali mislim da se Srbija i Hrvatska u budućnosti moraju približavati jedna drugoj poručio je srpski predsjednik Aleksandar Vučić, ocijenivši da će u tome ulogu imati i on i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

- Sinoć sam nazvao predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović i čestitao joj Badnju večer i Božić. Siguran sam da možemo mnogo toga zajedno učiniti Grabar-Kitarović i ja - istaknuo je Vučić u prednovogodišnjem intervjuu za provladinu Televiziju Pink.

VUČIĆEV MINISTAR POLICIJE: 'HRT huška na nasilje u Srbiji, skoro zovu i na rušenje vlasti'

Vučić je zahvalio za korektne izjave o dosadašnjoj suradnji predsjedniku Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine (DSHV) Tomislavu Žigmanovu, istaknuvši ocjenu čelnika DSHV-a da je 'pouzdan partner.

'Ispunili smo sve što smo obećali Hrvatima'

- Srbija je ispunila sve što je obećala Hrvatima u Vojvodini - ustvrdio je Vučić, navodeći da su 'od 26 stvari obećanih (hrvatskoj zajednici u Vojvodini) 23 završene, a još tri se rješavaju i u to je u tijeku'.

- Ja sam tako naučio raditi - rekao je Vučić, naglašavajući da će sve ono što je obećano i dogovoreno za hrvatsku manjinu u Srbiji i Vojvodini biti ostvareno, i to 'bez obzira na kampanju' koja, kako kaže, protiv njega postoji u Hrvatskoj.

PROSVJED U BEOGRADU Poručili Vučiću: 'Bijesni smo! Prestani lagati i slušaj narod!'

- Radili smo sve ovo vrijeme bez obzira na kampanju protiv mene, zato što je Srbija snažnija, jača. Srbija ima veći izvoz ove godine u Hrvatsku nego Hrvatska u Srbiju, iako su oni ekonomski snažniji od nas - dodao je Vučić, ocijenivši kako će Srbiji biti potrebno desetak godina da ekonomski sustigne Hrvatsku.

- Što god govorili o meni, kakvu god kampanju vodili protiv srpskog naroda, mi ćemo učiniti sve da se Hrvati u Vojvodini osjećaju bolje - poručio je Vučić.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Velečasni 1 27.12.2018.

    Ne možete vi ništa, obadvoje u zbroju, što god ste taknuli, to ste uništili, iza vas trava ne raste. Ne možete okrečiti ono što vam je Tito ostavio. Dokazano.

  • papilon100 27.12.2018.

    Vratite svu ukradenu kulturnu bastinu,recite gdje su ubijeni platite ratnu ostetu i izgradite sto ste porusili.Kaznite one koji ubijali i silovali.Kolinda nije moja predsjednica jer se srela sa doticnim a to mu nije spomenula sramota

  • božanstvena_komedija 26.12.2018.

    Nevezano za odnose sa Srbijom i moje mišljenje o Vučiću, ovo je izvorna izjava Vučića :" - Sinoć sam nazvao predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović i čestitao joj Badnju večer i Božić. Siguran sam da možemo mnogo toga zajedno učiniti Grabar-Kitarović i ja - istaknuo je Vučić u prednovogodišnjem intervjuu za provladinu Televiziju Pink." Naslov teksta je :"'Siguran sam da ja i Kolinda možemo puno toga učiniti...'" . Tko ovo odobrava? Koja je svrha ovakvog naslova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare