To je to što me zanima!

Kolindina turneja: U tri dana obišla je cijelu Hercegovinu

Iako je naglašavala da se radi o privatnom posjetu, predsjednica Grabar Kitarović sastala se i sa Draganom Čovićem, hrvatskim članom predsjedništva BiH
Vidi originalni članak

Ja sam ovdje u privatnom posjetu, hvala na razumijevanju, jedina je rečenica koju je za tri dana boravka u Hercegovini medijima izjavila hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. I jučer je to izjavila novinarima u Veljacima pored Ljubuškog dok je obilazila vodopad Koćušu.

- Ovo je najljepši vodopad u Hercegovini, objašnjavali su joj domaćini, dok je šetala uz rijeku, a s tog vodopada u hladni Trebižat skakala je i Monica Bellucci kada je snimala film Na mliječnom putu.

Kolinda Grabar-Kitarović u srijedu navečer stigla je u Međugorje, te je posjetila Podbrdo, mjesto na kojemu se po svjedočanju šestero vidjelaca ukazala Blažena Djevica Marija. Odlaskom na Podbrdo pohvalila se i na svom Facebook profilu. U Međugorju se susrela i s vidiocima i franjevcima, a i u Mostaru je posjetila franjevački samostan i novootvoreni vidikovac na Mostarskom zvoniku mira pored ovog samostana, a obišla je i sabornu crkvu. U četvrtak je bila na misi u Širokom Brijegu.

U razgledanju vodopada Koćuša domaćini su joj bili načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić, predsjednik Vlade Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić, te Ljubušaci pater Ivan Tolj, Vice Vukojević i Milijan Brkić. Dok je s njima i svojim suradnicima pila kavu uz šum vodopada i po hladnom vremenu deseci djece, mladih i starih strpljivo su čekali da joj stisnu ruku, naprave selfie, ili samo požele sreću. 

Nakon obilaska vodopada i kave, predsjednica je, iako je naglašavala da se radi o privatnom posjetu, otišla na večeru u obližnji restoran, gdje joj je domaćin bio hrvatski član predsjedništva BiH i predsjednik tamošnjeg HDZ-a Dragan Čović. Uz njih na večeri su bili i brojni načelnici susjednih općina, a što im je poručila uoči listopadskih izbora u BiH još ostaje tajnom.

Idi na 24sata

Komentari 229

  • caca3 14.08.2016.

    Skuplja glasove😂😂😂

  • KOKKYCH 13.08.2016.

    A šta se ona po bosni šeće, zar nema posla u HR ???

  • jup1 13.08.2016.

    sigurno je bosance pozvala da dodu u HR ko Merkelica Sirice....KOliko je prespavala kod kuce uci ce u knjigu ginesovi rekorda niti jedan pretsednik nije toliko proso.Treba za nju osnovati fond za trosenje besmislice para..samo rako borba za kunu

Komentiraj...
Vidi sve komentare