To je to što me zanima!

Kolindino putovanje po SAD-u: Odmjerila snage s Miočićem

Po završetku službenog posjeta SAD-u, predsjednica još dva dana ostaje u Bostonu, gdje će se družiti s kćeri koja studira na Harvardu. Troškove privatnog boravka će platiti sama
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je otišla u SAD. U Clevelandu se, između ostalog, susrela sa Stipom Miočićem, svjetskim prvakom u UFC-u u teškoj kategoriji  te s njim odmjerila snage, javlja HRT.

Miočić je Kolindu ugostio u teretani u kojoj trenira. Miočić je od predsjednice dobio hrvatski dres s brojem 10, a onda su se on i njegova kći fotografirali s Kolindom Grabar Kitarović. Predsjednica u SAD-u ostaje do 25. rujna te će sudjelovati na 74. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku.

AMERIČKA TURNEJA U Skupštini UN-a predstavit će otok Zlarin kao globalni projekt

Po završetku službenog posjeta SAD-u, predsjednica još dva dana ostaje u Bostonu, gdje će se družiti s kćeri koja studira na Harvardu. Svoj privatan boravak najavila je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa te najavila da će sve troškove tog dvodnevnog privatnog boravka podmiriti sama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 333

  • 24.09.2019.

    U tvojem mandatu nas je Srbija preskočila u svemu da čemo je teško stići pa prema tome te treba brisati iz povijesti a ne da ti se bista baci!

  • mily 22.09.2019.

    u ovih pet godina pokazala nam je svega i svašta, ostaje samo još da nam pokaže filmić, a to sigurno čeka kao udarnu vijest za kraj kampanje

  • 22.09.2019.

    Nije se izjasnila kada započinje službena posjeta ,jer ovo do sad je privatna !Tko će platiti službu osiguranja predsjednice tokom privatne posjete?

Komentiraj...
Vidi sve komentare