To je to što me zanima!

Kaos na A3 zbog prometne, na Bregani se čeka čak dva sata

Pojačan je promet na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka i na pojedinim graničnim prijelazima s BiH...
Vidi originalni članak

Zbog prometne nezgode na autocesti A3 Bregana-Lipovac nakon čvora Križ (na 76.km) u smjeru Lipovca vozi se otežano, jednim trakom, kolona je oko 5 km, javlja HAK.

Pojačan je promet na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka i na pojedinim graničnim prijelazima s BiH (Slavonski Brod, Stara Gradiška, Županja) i Srbijom (Bajakovo) na izlazu iz Hrvatske te sa Slovenijom (Bregana i Macelj) na ulazu. Zbog većeg priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima moguća su i duža čekanja pa korisnike molimo za strpljenje.

Na graničnom prijelazu Bregana zbog vrlo gustog prometa i pojačanog nadzora sa slovenske strane čekanja su za osobna vozila prema Hrvatskoj oko 2 sata (kolona u Sloveniji je oko 19 km).

Zbog gužve na graničnom prijelazu Tovarnik osobna vozila se preusmjeravaju na granični prijelaz Ilok.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici. Ima je i na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Deleted user 24.12.2017.

    evo dokle su dotjerali političari demokratske hrvatske i demokratske slovenije

  • jozabroz 23.12.2017.

    tocno da je promet pojacan noda slovenci jos koce prolaz-koce! jutros sam prelazio dva puta zlovensku granicu,prvi put mi je uzeo osobnu,stavio u aparat i pricao sa nekom curicom cca 18 godina i onda kad sam vec mislio da je neki cirkus,izvadio ju iz masine i samo predao ne skidajuci pogled s te cure, u povratku,3 sata kasnije,,ispred mene auto stajao 15min i onda otisao,,ja dosao na red,opet osobna u aparat,ovaj sluzbenik sa "hladnim pogledom" gleda u mene i nezna sta bi pitao, pitam ja jel nesto nije u redu? on veli, ne, samo pojacana kontrola..))))i sad nek neko veli da opet tu erjavec nema prste,,)))

  • bradonja_1 23.12.2017.

    Pored toliko letova svi uporno autom

Komentiraj...
Vidi sve komentare